ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΡ FM 95.0

24news team

23 Ιανουαρίου, ο ΣΠΟΡ FM 95 κλείνει έξι χρόνια ζωής και λειτουργίας και ανταποδίδοντας την αγάπη και την προτίμηση των ακροατών του, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε το ιδανικό δώρο για κάθε σπίτι.

Μια ψησταριά υγραερίου Barbecook Siesta 310 αξίας €799, μια προσφορά του καταστήματος Bellagio Home&Garden στη Λεμεσό.
Εκτός από το να σβήσουμε τα 6 κεράκια θα κληρώσουμε και το μεγάλο αυτό δώρο. Τo μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε τα μηνύματα σας στο 2950 με την ένδειξή Bellagio, το ονοματεπώνυμο και την ηλικία σας.

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή PRESSING στις 23 Ιανουαρίου.

Περισσότερα στοιχεία για το δώρο:

Barbecook Siesta 310, ένα μπάρμπεκιου υγραερίου που είναι τέλειο για όσους αγαπούν τη μαγειρική σε εξωτερικούς χώρους και δίνουν μεγάλη σημασία στην άνεση και τον έλεγχο.

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης σειράς μπαρπεκιου υγραερίου, είναι το Dynamic Core Grill, ο κεντρικός, πιο ζεστός χώρος στη μπάρμπεκιου που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η σχάρα να μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί από άλλα χρήσιμα αξεσουάρ μαγειρέματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, όπως ένα δίσκο πέτρας για ψήσιμο πίτσας, ψωμιού ή ένα δίσκο χυτοσίδηρο για ψησίματα όπως μπιφτέκια, λαχανικά και άλλα.

Η Barbecook Siesta 310, η ψησταριά υγραερίου είναι τέλειο για όσους αγαπούν τη μαγειρική σε εξωτερικούς χώρους και δίνουν μεγάλη σημασία στην άνεση και τον έλεγχο.

Αποτελείτε από 3 κεντρικούς καυστήρες, συν ένα καυστήρα στο πλαϊνό βοηθητικό τραπεζάκι.

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης σειράς ψησταριών υγραερίου της Barbecook, είναι το Dynamic Core Grill, ο κεντρικός, πιο ζεστός χώρος στη μπάρμπεκιου που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η σχάρα να μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί από άλλα χρήσιμα αξεσουάρ μαγειρέματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, όπως ένα δίσκο πέτρας για ψήσιμο πίτσας, ψωμιού ή ένα δίσκο χυτοσίδηρο για ψησίματα όπως μπιφτέκια, λαχανικά και άλλα.

Επίσης, ο έλεγχος της θερμοκρασίας μέσα στη ψησταριά είναι απόλυτα εύκολος αφού το εμαγιέ καπάκι της ψησταριάς έχει ενσωματωμένο θερμόμετρο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X