ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«24 ΩΡΕΣ» - O 57χρονος δασοπυροσβέστης που έγινε… ιερέας!

Ο πατήρ Κωνσταντίνος αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν στην ιεροσύνη... ταξιδεύοντάς μας στο πανέμορφο Όμοδος

Ο πρώην δασοπυροσβέστης Κώστας Δημοσθένους αποκαλύπτει γιατί έγινε ιερέας σε ηλικία 57 ετών και ποιες ήταν οι αντιδράσεις της οικογένειας και του περίγυρού του. Ποιο ήταν το κομβικό σημείο της ζωής του και ποια είναι η επόμενη μέρα της χειροτονίας του;

Έρχεται στην εκπομπή-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου, επιτρέποντας στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου να καταγράψει λεπτομερώς τις τελευταίες μέρες της προηγούμενης (λαϊκής) ζωής του, αλλά και τις πρώτες μέρες του ως πατέρα Κωνσταντίνου, σ’ ένα επεισόδιο πλούσιο από έντονα συναισθήματα και μηνύματα ζωής.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 21:15, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν λεπτομερώς τη μετάβαση ενός οικογενειάρχη από τη λαϊκή και κοσμική ζωή στην ιεροσύνη, μέσα από εντυπωσιακές εικόνες που θα τους ταξιδέψουν στο πανέμορφο χωριό Όμοδος, τη Μονή Τιμίου Σταυρού, την Κοιλάδα του Διαρίζου και το Γεφύρι του Τζιελεφού.

Ο πατήρ Κωνσταντίνος ανοίγει την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπής και εξομολογείται τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει το δρόμο της ιεροσύνης. Άφησε πίσω του τη θέση του δασοπυροσβέστη για μία νέα, διαφορετική και δύσκολη ζωή, αγνοώντας τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις της κοινωνίας και ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στην επαγγελματική του πορεία.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο πανέμορφο Όμοδος και τη Μονή Τιμίου Σταυρού. Εκεί όπου ο πρωταγωνιστής βρήκε καταφύγιο μαζί με τους γονείς και τα οκτώ αδέλφια του, 46 χρόνια μετά τη βάρβαρη τουρκική εισβολή, σ’ ένα τόπο που τον ενέπνευσε να αλλάξει ζωή.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε το επεισόδιο στο οποίο τίθενται επίτάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Υγεία, οικογένεια, εκκλησία, αγάπη, δυσκολίες, συγχώρεση, υλικά και πνευματικά αγαθά, καθώς και τόσα άλλα που αποτελούν τον πυρήνα της ίδιας της ζωής και της εξέλιξης των ανθρώπινων σχέσεων.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X