ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

2 χρόνια Κωτσόβολος στην Κύπρο

Η Κωτσόβολος γιορτάζει και προσφέρει ένα τριήμερο γεμάτο προσφορές

3… καταστήματα Κωτσόβολος

2… χρόνια στην Κύπρο

1… μοναδικός προορισμός

Αν και με μόνο δύο χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, η Κωτσόβολος κατάφερε να μπει σε χιλιάδες Κυπριακά σπίτια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Πού μπορεί να βρει κανείς την Κωτσόβολος και να δει τα προϊόντα της; Φυσικά σε ένα από τα τρία υπερσύγχρονα καταστήματά της σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, όπου το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσει και να λύσει κάθε απορία σου.

Τι μπορεί να βρει κάποιος στην Κωτσόβολος; Άπειρες επιλογές σε οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες υπηρεσίες για ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχονται.

Αυτό είναι Celebration. Αυτό είναι Κωτσόβολος

Και αν τα πιο πάνω δε σας έπεισαν, να σας πούμε πως η Κωτσόβολος γιορτάζει τα δύο χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο με ένα τριήμερο προσφορών που δεν πρέπει να το χάσει κανείς.

Από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η Κωτσόβολος θα προσφέρει 30% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες, ενώ κάνοντας τις αγορές σου με κάρτες της τράπεζας Κύπρου κερδίζεις πενταπλάσιους βαθμούς ανταμοιβή. Επίσης, εκπλήξεις και διαγωνισμοί κάθε μέρα θα πραγματοποιούνται σε κάθε της κατάστημα.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ένα ολοήμερο party θα υπάρχει και στα 3 καταστήματά της, με όλο τον κόσμο να είναι ευπρόσδεκτος να τα επισκεφθεί και να γιορτάσει μαζί με τους ανθρώπους της Κωτσόβολος, απολαμβάνοντας όλα τα happenings που θα πραγματοποιούνται.

Και επειδή χωρίς μουσική party δε γίνεται, στο κατάστημα της Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί live link από τις 11:00 μέχρι τις 13:00. Όποιος θέλει θα μπορεί να τους απολαύσει από κοντά στο κατάστημα της Λευκωσίας.

Ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και προσφορές που δεν τις χάνεις!

Τι έφερε, όμως, αυτά τα δύο χρόνια η Κωτσόβολος στην Κύπρο;

Πλέον και ποιος δε θέλει ταχύτητα κατά τη διάρκεια των πληρωμών του;

Η Κωτσόβολος προσφέρει ταχύτητα στους καταναλωτές, τόσο στις πληρωμές τους όσο και στις παραλαβές τους, με υπηρεσίες που υπόσχονται ευελιξία στο τρόπο πληρωμής, ασφάλεια και ταχύτητα στον τρόπο παραλαβής μέσω των Quick Points, άμεση και γρήγορη επισκευή μέσω του Service Point και της υπηρεσίας Fix & Go, αλλά και εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες που θα σε κάνουν να διαδράσεις με το προϊόν που επιθυμείς και να ανακαλύψεις γρήγορα τα κορυφαία χαρακτηριστικά του που θα σε συναρπάσουν.

Μοναδικές εμπειρίες

Κάθε γωνιά στον Κωτσόβολος προσφέρει και μια νέα αξέχαστη εμπειρία στον καταναλωτή.

Διαμορφωμένοι χώροι gaming με τον πιο high end εξοπλισμό και νεανικό σχεδιασμό για να περάσει κανείς ευχάριστα την παραμονή του στο κατάστημα και ένας επιπλέον ειδικός χώρος για να δοκιμάσει έξυπνες οικιακές συσκευές, ανακαλύπτοντας σε πραγματικό χρόνο και χώρο υψηλής προσομοίωσης, πώς είναι να ζει κανείς και να απολαμβάνει τη ζωή σε ένα σπίτι, εύκολα και έξυπνα.

Μαζί για μία Καλύτερη Ζωή

Η Κωτσόβολος φροντίζει με κάθε αφορμή και με κάθε τρόπο να κάνει Καλύτερη τη Ζωή των ανθρώπων. Αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο, επιδιώκει μέσα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και μέσα από την γρήγορη αντίδρασή της σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, να έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της.

Έτσι, με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», η εταιρεία φροντίζει η τεχνολογία να είναι προσβάσιμη σε όλους, διευκολύνοντας τα άτομα με αναπηρίες να έχουν μία Καλύτερη Ζωή, τόσο μέσα από τα τρία προσβάσιμα καταστήματά της, όσο και από το eshop της.

Παράλληλα, η εταιρεία ενίσχυσε το έργο του δικτύου SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, ενώ με τη δυναμική συμμετοχή των ανθρώπων συνεργάζεται με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, ώστε να βρίσκεται εμπράκτως δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τέλος, φροντίζει για τον πλανήτη, κάνοντας και τα τρία καταστήματά της να λειτουργούν ως σταθμοί ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

Το έργο της Κωτσόβολος δε σταματάει εδώ και η εταιρεία συνεχίζει να αναζητά τρόπους και λύσεις για έναν Καλύτερο Κόσμο που χωράμε όλοι.

Κάνε κλικ εδώ και δες τα happenings, τις προσφορές και τις εκπλήξεις όλου του εορταστικού 3ημέρου.

Αυτό είναι celebration.

Αυτό είναι Κωτσόβολος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Must Talk: 50 ερωτήσεις στη Λία Λαπίθη

Must Talk: 50 ερωτήσεις στη Λία Λαπίθη

Η Ειρήνη Χριστοφόρου κτυπάει το κουδούνι στα πιο ωραία σπίτια της Κύπρου, με τις οικοδέσποινες να απαντάνε σε 50 ερωτήσεις. ...
must.com.cy
 |  MEDIA