ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάγωσε» τους αστυνομικούς ο φονιάς της 11χρονης - Σοκ από νεκροτομή

Η ομολογία και τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο γολγοθάς που έζησε η 11χρονη κοπελίτσα στην Ηλεία αποκαλύπτεται μέσα από τη δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος του 37χρονου θείου και δολοφόνου της.

Ο δράστης - ο οποίος «πάγωσε» ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς με την κυνικότητα του - αποπειράθηκε να βιάσει το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητό του, στα χωράφια, αφού πρώτα την είχε πάει βόλτα.

Οταν η 11χρονη αρνήθηκε, την σκότωσε ώστε να μην αποκαλύψει στους γονείς της τις αρρωστημένες προθέσεις του θείου της.

«Ζήτησα από τη μικρή να κάνουμε σεξ και απείλησε να το πει στους γονείς της» - Τι είπε ο δολοφόνος του 11χρονου κοριτσιού στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μοιραίο βράδυ - όταν το κορίτσι αρνήθηκε στον κατηγορούμενο την ερωτική συνεύρεση - την έριξε στο έδαφος και με κατσαβίδι που είχε στο αυτοκίνητο, την σκότωσε φέροντας της πολλαπλά χτυπήματα στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της.

Στη συνέχεια, έσυρε τη σορό για απόσταση περίπου 45 μέτρων και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντας την με ξερά χόρτα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης του ανατριχιαστικού εγκλήματος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης παιδιού στην ίδια περιοχή (Μυρτιά Ηλείας).

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση 

Με το κατσαβίδι σκότωσε την 11χρονη Βασιλική ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της, όπως δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο σορό του κοριτσιού.

Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι ο δολοφόνος τρύπησε το κοριτσάκι με το κατσαβίδι στη σπλήνα και την καρδιά.

Παράλληλα, δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής. Η δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία περιλαμβάνει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της απόπειρας βιασμού. 

Πηγή: skai.gr/ protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση