ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιασμός ταξιτζή:«Στα σκαλάκια του νοσοκομείου μου είπε ότι τον βιάσαν»

«Φώναζε: τι μου κάνανε οι αλήτες, θα σας σκοτώσω, τι μου βάλανε στον καφέ»

Με φραστικές επιθέσεις κατά του δικαστηρίου από μέλη του ακροατηρίου, που θέλησαν να συμπαρασταθούν στον ηθοποιό Γ. Καρκά, ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία. Αφορμή στάθηκε το αίτημα του κατηγορούμενου για το βιασμό οδηγού ταξί να αποφυλακιστεί, το οποίο και απορρίφθηκε.

Η λέξη «αίσχος» ακούστηκε αμέσως μετά την εκφώνηση της απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το οποίο δεν δέχθηκε να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του ηθοποιού,προκειμένου να κάνει γιορτές με την οικογένειά του. Από τα βέλη του ακροατηρίου, το οποίο κατηγόρησε τους δικαστές για ομοφοβία, δεν γλίτωσε ούτε ο οδηγός ταξί, που επίσης στοχοποιήθηκε.

«Άντε μαζέψου σίχαμα, απατεώνα, αλήτη» ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα, ενώ η μητέρα του Γ. Καρκά είχε υποστήριξε ότι η προφυλάκιση του γιου της-που κρατάει εδώ και 13 μήνες- είναι άδικη. Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν, ωστόσο εν τω μεταξύ η μητέρα του οδηγού ταξί, είχε ζητήσει την παρέμβαση των φρουρών, για την προστασία του γιου της.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, κατέθεσε ένας γιατρός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στο οποίο είχαν καταλήξει οι δύο άνδρες το μοιραίο βράδυ. Ο μάρτυρας περιγράφοντας τη στιγμή εισόδου του ταξί, αναφέρθηκε σε ένα «μαινόμενο» οδηγό, που είχε φέρει τον ηθοποιό σε κωματώδη κατάσταση. «Σώστε το παιδί, θα σας σκοτώσω» φέρεται να είπε ο ταξιτζής, ο οποίος κατά τον μάρτυρα, δήλωνε και ο ίδιος ότι δεν αισθανόταν καλά. «Φώναζε: ‘τι μου κάνανε οι αλήτες, θα σας σκοτώσω, τι μου βάλανε στον καφέ» είπε ο γιατρός προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος αρχικά ήταν σε κωματώδη κατάσταση, ενώ στη συνέχεια συνήλθε -ενώ βρισκόταν πάνω στο φορείο- δηλώνοντας ότι δεν ήθελε να τον εξετάσουν.

«Η επιθετικότητα του οδηγού του ταξί ήταν μεγάλη, ήταν υπερδιεγερτικός, απειλούσε τον ηθοποιό του έλεγε «τι μου κάνατε ρε αλήτες». Κάποια στιγμή είχε τραβήξει έξω από το ταξί τον ηθοποιό και του έριξε μια κλωτσιά" είπε ο μάρτυρας και συνέχισε: "Και όλα αυτά ενώ στην αρχή φώναζε "σώστε το παιδί". Ήρθε μετά ήρθε η αστυνομία και ηρέμησε. Και οι δυο αρνήθηκαν να κάνουν εξετάσεις» κατέληξε.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε αναφορικά με την κατηγορία του βιασμού, «αν θέλεις να κάνεις κάτι σε κάποιον δεν του ρίχνεις υπερδιεγερτικο. Αυτοί οι δυο άνθρωποι παρουσιάζανε εκείνο το βράδυ εντελώς διαφορετική εικόνα».

Η κατάθεσή του πάντως προκάλεσε την αντίδραση της υπεράσπισης, καθώς ο γιατρός είπε στο δικαστήριο πως ο οδηγός του είχε εκμυστηρευτεί ότι βιάστηκε: «Ο οδηγός ταξί επανέλαβε πολλές φορές την φράση τι μου ρίξατε μέσα στον καφέ....Μου είπε κάποια στιγμή εκεί στα σκαλάκια στο νοσοκομείο ότι τον βιάσανε. Εγώ όπως τους είδα, νόμιζα ότι είχαν προσωπική διαφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο οδηγός ταξί οδήγησε και ήρθε στο νοσοκομείο. Πάντως αν του είχαν ρίξει ναρκωτικά κινδύνεψαν ζωές».

Πηγή: News247

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X