ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξυλοδαρμός Πισπιρίγκου - Η απάντηση της Αστυνομίας

Ο δικηγόρος της, κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί «την έδειραν πολύ άσχημα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, στις 16 Νοεμβρίου. Η 33χρονη κατηγορουμένη έφτασε, το πρωί της Τρίτης 25/10 στο γραφείο της 35ης Ανακρίτριας, αρκετά καταβεβλημένη.

Ύστερα από 40 λεπτά, ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία και, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου, τόσο όσο και η αδελφή και η μητέρα της, του μετέφεραν πως αστυνομικοί «την έδειραν πολύ άσχημα».

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου έδωσε τη δική της απάντηση, μιλώντας στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με τα όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας ότι του είπε η 33χρονη. «Όπως και τότε, είχε εκδοθεί μία ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, οι συνάδελφοι μόλις διαπίστωσαν τα δημοσιεύματα γι’ αυτό, άμεσα την κάλεσαν για κατάθεση, απάντησε μόνη της σε αυτό κι αυτό ανήκει στο προανακριτικό υλικό. Φαντάζομαι ότι ο συνήγορός της έχει πρόσβαση στη δικογραφία.

Έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και η κατάθεσή της και η ιατροδικαστική έκθεση. Κατανοούμε το δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου να υποστηρίξει ό,τι θέλει μέχρι το τέλος, να προστατεύσει τον εαυτό του, να μην αποδεχτεί την ενοχή του, αλλά είναι άδικο για την Αστυνομία ειδικά της ΓΑΔΑ να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, όταν υπάρχει κατάθεση της κατηγορούμενης» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχουν φωτογραφίες της 33χρονης μετά την κατάθεσή της για το συγκεκριμένο περιστατικό στη δικογραφία.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X