ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη

«Ο φόβος μας για το χειρότερο σενάριο μεγαλώνει», λέει η αδερφή του

Μια ολόκληρη εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος από το Μεσολόγγι και οι έρευνες συνεχίζονται δίχως αποτέλεσμα . Η αδερφή του, Χριστίνα μαζί με τη μητέρα της και την αδερφή της από την πρώτη κιόλας ημέρα έκαναν γνωστή την είδηση της εξαφάνισης στα social media με φωτογραφίες του αδερφού τους και παιδιού τους προκειμένου να βρεθεί γρήγορα ο Μπάμπης Κούτσικος. Στις έρευνες συμμετέχει ολόκληρη η οικογένεια, η οποία συνεχίζει τον αγώνα της μέχρι να βρεθεί ο Μπάμπης.

«Θέλω να βρεθεί ο αδερφός μου, έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που εξαφανίστηκε και είμαστε ακόμα στα σκοτάδια. Οφόβος μας για το χειρότερο σενάριο ότι μπορεί να μη βρίσκεται στη ζωή, μεγαλώνει. Ζούμε ένα μαρτύριο αυτή τη στιγμή...είναι ότι χειρότερο να μην γνωρίζεις για την τύχη του αδερφού σου και να βασανίζουν το μυαλό και τη ψυχή σου διάφορες σκέψεις ...όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες και δεν βρίσκουμε κανένα ίχνος του, απογοητευόμαστε .Θέλω να συνεχίσουμε τις έρευνες μέχρι να βρεθεί ο αδερφός μου ...»λέει στο protothema.gr η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό, ο 51χρονος φίλος του, κρεοπώλης έχει αφεθεί ελεύθερος προκαλώντας την οργή των συγγενών του 31χρονου αγνοούμενου, μιας και δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να τον ενοχοποιούν, παρά το γεγονός ότι κατά την κατάθεσή του έχει πέσει σε αντιφάσεις ενώ δεν μπορεί να δικαιολογήσει και ένα «κενό» διάστημα μιας ώρας και δεκαπέντε λεπτών περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού ούτε στο πορτμπαγκάζ. Ωστόσο οι έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζονται. Παράλληλα, Πυροσβεστική, Αστυνομία, εθελοντές και μέλη της οικογένειας του Μπάμπη συνεχίζουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, εκεί όπου σύμφωνα με την κατάθεση του κρεοπώλη τον άφησε για τελευταία φορά μετά τη συνάντηση που είχαν.

Βέβαια, οι Αρχές έχουν εστιάσει μέρος των ερευνών τους και στην περιοχή γύρω από το Ευηνοχώρι αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον κρεοπώλη να κινείται σε αυτή την περιοχή. Έτσι αγροτικοί δρόμοι και απόμερα σημεία της περιοχής έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στην διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση