ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του και διαμέλισε τη σορό της

Ο πατέρας του είχε σκοτώσει δύο γυναίκες

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Σλοβακία, η άγρια δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας από τα χέρια του 48χρονου συντρόφου της, ο οποίος είναι σεφ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Γιόζεφ Χανούσκα, όπως είναι το όνομα του 48χρονου, έβγαλε την καρδιά της συντρόφου του, Πατρίτσια, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα, και στη συνέχεια διαμέλισε τη σορό της.

Οι αστυνομικοί μάλιστα βρήκαν στο διαμέρισμα, που έμενε το ζευγάρι στη Μπρατισλάβα, έναν κουβά με τα όργανα που είχε αφαιρέσει από τη σορό ο 48χρονος σεφ.

Το φρικώδες σκηνικό συμπλήρωσε η κίνηση του 48χρονου να βάλει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω από το σεντόνι με το οποίο είχε καλύψει το διαμελισμένο πτώμα στο κρεβάτι.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε την περασμένη Τετάρτη, όταν συγγενής του 48χρονου ενημέρωσε τις αρχές ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον σεφ ότι θα αυτοκτονήσει. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα, ο 48χρονος είχε φύγει και τελικά εντοπίστηκε την Παρασκευή να κρύβεται σε ένα υπόγειο.

Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι τους είχαν ακούσει να καβγαδίζουν, με έναν εξ αυτών να προσθέτει ότι είχε ακούσει τον Χανούσκα να απειλεί τη σύντροφό του με τη φράση «θα σου ξεριζώσω το κεφάλι».

«Ήξερα ότι είναι άνθρωποι που αντιμετώπιζαν προβλήματα με το αλκοόλ και οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί» δήλωσε άλλος γείτονας του ζευγαριού.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο πατέρας του 48χρονου σεφ είχε συλληφθεί και εκτελεστεί το 1979 για την δολοφονία δύο γυναικών που είχε γνωρίσει σε πάρτι. Ο «στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα», όπως είχε ονομαστεί τότε ο Στέφαν Πάντι, είχε πάει τις δύο γυναίκες στο διαμέρισμά του και όταν εκείνες αρνήθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του, είχε στραγγαλίσει με τη ζώνη του τη μία, ενώ τη δεύτερη τη σκότωσε με παρόμοιο τρόπο αφού τη βίασε.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση