ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με τον πιλότο που πήρε κοκαΐνη μια μέρα πριν την πτήση

Έστελνε μηνύματα σε φίλη του αεροσυνοδό και καυχιόταν για την κραιπάλη του

Ένας πιλότος των Βρετανικών Αερογραμμών σνίφαρε κοκαΐνη από το στήθος μιας γυμνόστηθης γυναίκας, ενώ διασκέδαζε σε κλαμπ στη Νότια Αφρική, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη πτήση του με προορισμό το Λονδίνο.

Ο Μάικ Μπίτον, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, είχε ρεπό στο Γιοχάνεσμπουργκ πριν από την προγραμματισμένη πτήση επιστροφής για το Λονδίνο, πριν από τέσσερις εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun πέρασε τη νύχτα του με γυναίκες πίνοντας αλκοόλ και κάνοντας χρήση ναρκωτικών. Την ίδια ώρα καυχιόταν στέλνοντας μηνύματα σε φίλη του αεροσυνοδό, γράφοντάς της: «Ήμουν ένα πολύ άτακτο αγόρι».

Πηγαίνοντας την επόμενη μέρα για να πετάξει, το μέλος του πληρώματος ανέφερε την «άτακτη» νύχτα του πιλότου στους ανωτέρους του, οι οποίοι ακύρωσαν τη 12ωρη πτήση προς το αεροδρόμιο Χίθροου, κοστίζοντας στην British Airways περίπου 120.000 δολάρια.

Ο Μπίτον τέθηκε σε διαθεσιμότητα και επέστρεψε στην πατρίδα του ως επιβάτης την επόμενη ημέρα. Στο αεροδρόμιο υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκωτικών -στον οποίο βρέθηκε θετικός- και στη συνέχεια απολύθηκε.

Τα κορίτσια χόρευαν τόπλες όταν έφτασε η κοκαΐνη, καυχήθηκε ο Μπίτον στα μηνύματα που έστελνε. «Έχω χάσει κάπου το πουκάμισό μου και κάποιος φέρνει ένα πιάτο με μερικές γραμμές κοκαΐνης. Μετά έγινε μια συζήτηση για το ποιανής το στήθος είναι το καλύτερο για ένα σνιφάρισμα. Αυτή είναι η ιστορία του πώς κατέληξα να ρουφάω κόκα από το στήθος μιας κοπέλας», έλεγε περήφανος για να συνεχίσει: «Έμεινα εκεί τη νύχτα και μετά ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε το κεφάλι μου μέχρι τις 2. Η κοκαΐνη έπαιξε μάλλον ρόλο».

Σοκ στην British Airways

Πηγή της British Airways δήλωσε στη Sun ότι το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην αεροπορική εταιρεία.

«Αυτό το περιστατικό είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Ένας πιλότος είναι αυστηρά εκπαιδευμένος και γνωρίζει τους νόμους. Η αποστολή του είναι να προστατεύει την ασφάλεια των επιβατών. Η ιδέα να στείλει λεπτομέρειες για τη νύχτα που είχε πίνοντας και παίρνοντας ναρκωτικά ήταν εξαιρετικά ανόητη. Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Χίθροου, το αλκοόλ δεν βρέθηκε στον οργανισμό του, αλλά το ναρκωτικό βρέθηκε. Δεν θα ξαναπετάξει ποτέ ξανά», είπε η εταιρία. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω πιλότος δεν ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση