ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν παντρεμένο αστυνομικό να ερωτοτροπεί - Έξαλλη η γυναίκα του (vid)

Σύζυγος και ερωμένη τσακώνονται online

Η γυναίκα που καταγράφηκε να ερωτοτροπεί με αστυνομικό του Μέριλαντ σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok και είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τη συμπεριφορά του εραστή της, ξεκαθάρισε δημόσια τη θέση της, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγο του άπιστου άνδρα μέσω ανάρτησης στο Facebook.

To κλιπ που δημοσιεύτηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα προκάλεσε αντιδράσεις, αφού έδειχνε τον ένστολο σε ερωτικές περιπτύξεις με την ερωμένη του, Βιρτζίνια Πίντο, σε δημόσιο χώρο, με το ζευγάρι να μπαίνει έπειτα στο πίσω μέρος του περιπολικού για τη... συνέχεια.

Το αστυνομικό τμήμα όπου ανήκει ο Φρανσέσκο Μάρλετ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό και πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι μπελάδες όμως που αντιμετωπίζει πλέον ο Μάρλετ δεν είναι μόνο επαγγελματικοί, αλλά και προσωπικοί, αφού η σύζυγός του τον αναγνώρισε στο viral βίντεο και έγινε έξαλλη. Σε ανάρτησή της στα social media η Πόλα Μάρλετ, ευχήθηκε στην ερωμένη του άνδρα της «να καεί στην κόλαση», ενώ σε μετέπειτα δήλωσή της στη New York Post επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στη γυναίκα που φαίνεται να γνωρίζει προσωπικά!

«Ο άνδρας της την παράτησε επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει να τον απατάει. Ο σύζυγός μου τη χρησιμοποίησε για σεξ επειδή είναι "εύκολη". Όπως όλοι οι γάμοι έτσι κι ο δικός μας πέρασε δυσκολίες, στο τέλος ξεπερνάμε μαζί τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η Πίντο, από τη μεριά της, θεωρεί παράλογη τη φασαρία που έχει γίνει για το περιστατικό. Όπως λέει, διατηρεί εδώ και δύο χρόνια σχέση με τον αστυνομικό, «δεν πρόκειται απλά για κάτι περιστασιακό». «Φυσικά, λόγω του επαγγέλματός του, αυτό δείχνει άσχημο. Αλλά θέλω να κατανοήσει ο κόσμος ότι δεν ήταν ένα one night stand».

Πόλα Μάρλετ

«Γιατί τόση αναστάτωση; Είναι αστυνομικός και εγώ πολίτης. Μας έκαναν τσακωτούς. Η κατάσταση δεν είναι ωραία, αλλά θα περάσει κι αυτό», σημειώνει η Πίντο που είναι μητέρα δύο παιδιών. Η ίδια άφησε επίσης αιχμές στα social media περί απιστίας και από τη μεριά της συζύγου του εραστή της, ωστόσο αργότερα αρνήθηκε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.

Βιρτζίνια Πίντο

Ο αστυνομικός Φρανσέσκο Μάρλετ είχε τεθεί ξανά σε διαθεσιμότητα τον περασμένο Μάιο αλλά και το 2016, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για κακοποίηση ανηλίκου. Ο άνδρας φέρεται να είχε χτυπήσει άσχημα τον 3χρονο γιο της τότε φιλενάδας του, ωστόσο στην έρευνα που ακολούθησε δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση