ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρόμος σε γαμήλιο πάρτι - Καλεσμένοι βρέθηκαν στο… κενό ενώ χόρευαν

Οι καλεσμένοι είπαν ότι ήταν σαν να έγινε σεισμός καθώς η τρύπα άνοιξε και βρέθηκαν στον από κάτω όροφο

Χάος επικράτησε σε ένα γαμήλιο πάρτι στην Ιταλία, όταν μια πίστα χορού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός γαμήλιου πάρτι σε ένα μοναστήρι της Τοσκάνης του 15ου αιώνα, με τη νύφη, τον γαμπρό και τους καλεσμένους τους να πέφτουν από ύψος 13 μέτρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, το βίντεο δείχνει τους νεόνυμφους Paolo Mugnaini και Valeria Ybarra, και οι δύο 26 ετών, να χορεύουν τη νύχτα μέσα στον ιταλικό χώρο. Μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του βίντεο, φαίνεται μια τεράστια τρύπα να ανοίγει στο πάτωμα, στέλνοντας δεκάδες καλεσμένους να πέσουν στο δωμάτιο από κάτω.

Στο νοσοκομείο το ζευγάρι – Δεν υπήρξαν θύματα

Μετά το συμβάν, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δουν πλέον την τρύπα, καθώς οι τραυματισμένοι καλεσμένοι ουρλιάζουν από τον τρόμο, ενώ βρίσκονται ανάμεσα στα συντρίμμια και τους σοβάδες. Ο Mugnaini και η Ybarra πέρασαν τη νύχτα του γάμου τους στο νοσοκομείο μαζί με περίπου 30 καλεσμένους που τραυματίστηκαν.

Οι καλεσμένοι είπαν ότι ήταν σαν να έγινε σεισμός καθώς η τρύπα άνοιξε και έστειλε τους καλεσμένους να πέσουν κάτω, με τους παρευρισκόμενους να προσγειώνονται μπροστά σε μια τοιχογραφία του Μυστικού Δείπνου.

Από το συμβάν δεν υπήρξαν θύματα και πολλοί από όσους εισήχθησαν στο νοσοκομείο πήραν αργότερα εξιτήριο, ενώ έξι λέγεται ότι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Το ζευγάρι πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου στο νοσοκομείο

Τι δήλωσαν οι παρευρικόμενοι και το ζεύγος

Ο γαμπρός, δάσκαλος από τη Φλωρεντία, δήλωσε στη La Repubblica: «Βρεθήκαμε να μας ρουφάει κάτω ενώ χορεύαμε. Επικράτησε πανικός. Μετά υπήρχε μόνο σκόνη και χαλάσματα, δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα. Δίπλα μου ήταν ένας φίλος μου που λιποθύμησε και αιμορραγούσε πολύ.»

Το ζευγάρι, στο οποίο παραχωρήθηκαν κρεβάτια δίπλα-δίπλα στο νοσοκομείο San Jacopo, πρόσθεσε: «Ήμασταν πολύ φοβισμένοι, περάσαμε τη νύχτα του γάμου μας στην εντατική». Το ζευγάρι πήρε αργότερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, εφόσον έκανε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι χαίρουν άκρας υγείας.

Ο πατέρας του κ. Mugnaini, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Συνέβη ενώ ο κόσμος χόρευε. Προσπάθησα αμέσως να βοηθήσω.» Ο αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας Carabinieri Ruben Ruggeri δήλωσε: «Ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς από κάτω, διότι ορισμένα πολύ βαριά υλικά έπεσαν μαζί με τους ανθρώπους.»

Ο πρόεδρος της Τοσκάνης Eugenio Giani δήλωσε μετά το περιστατικό: «Θα μπορούσε το περιστατικό αυτό να εξελιχθεί σε μια τρομερή τραγωδία. Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους διασώστες και το ιατρικό προσωπικό που συμμετείχαν.»

Οι οικογένειες στις οποίες ανήκει το μοναστήρι το χαρακτήρισαν «τραγικό και απρόβλεπτο γεγονός», σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ReportPistoia. Εξέφρασαν τη θλίψη τους για το περιστατικό στις οικογένειες που εμπλέκονται και πρόσθεσαν ότι θα συνεργαστούν με τις αρχές στην έρευνα για το συμβάν.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση