ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελό! Απήγαγε την εγγονή του και ζήτησε λύτρα

«Φέρε τα χρήματα σε τρεις μέρες… αλλιώς δεν θα την ξαναδείς»

Μια απίστευτη υπόθεση αντιμετώπισαν οι αρχές στη Σανγκάη, γιατί ένας παππούς απήγαγε την εγγονή του και στη συνέχεια απείλησε την κόρη του, απαιτώντας 72.000 δολάρια, ποσό που χρειάζονταν για να ξεπληρώσει χρέη στο τζόγο.

Σύμφωνα με το insider.com, πρόκειται για έναν 65χρονο άνδρα που είναι γνωστός μόνο ως Yuan, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τα στοιχεία του, πέρα από ότι μπήκε στη φυλακή στις 18 Απριλίου.

Με βάση το δημοσίευμα λοιπόν, ο άνδρας πήρε τη 4χρονη εγγονή του από το νηπιαγωγείο και την έβγαλε έξω για φαγητό και ψώνια εν αγνοία της μητέρας της. Όταν εκείνη πήγε στο σχολείο, δεν βρήκε το παιδί της και στη συνέχεια έλαβε μήνυμα από τον πατέρα της, ο οποίος ανέφερε πως απήγαγε το παιδί.

Τότε, ζήτησε 72.000 δολάρια ως λύτρα, γράφοντας το εξής μήνυμα: «Φέρε μου 500.000 γιουάν σε τρεις μέρες, ειδάλλως δεν θα ξαναδείς την αγαπημένη σου κόρη».

Η κόρη του προσπάθησε να τον μεταπείσει και εφόσον δεν τα κατάφερε, ειδοποίησε την Αστυνομία και τότε συνελήφθη ο πατέρας της, με την κόρη της να εντοπίζεται και να είναι καλά στην υγεία της.

Τοπικά Μέσα ανέφεραν πως ο 65χρονος είχε διαγνωστεί με καρκίνο του στομάχου και είχε σωρεύσει χρέη στο τζόγο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επειγόντως χρήματα. Έτσι, σκέφτηκε να τα απαιτήσει από την κόρη του, γιατί θεώρησε πως φέρει ευθύνη για την κατάσταση του και το γεγονός πως χώρισε με τη σύζυγό του, επειδή εκείνη τον άφησε, εξαιτίας του πάθους που είχε στο τζόγο.

Πλέον, ο άνδρας βρίσκεται στη φυλακή και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, παρότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η υπόθεση του ως περιστατικό ενδοοικογενειακής διαφωνίας.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X