ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία - Νεκρή 24χρονη που έκανε μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα

Θεσσαλονίκη: Πιθανότατα η 24χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για τη νέα τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μια 24χρονη βρέθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον φίλο της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Πιθανότατα η 24χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday, οι Αρχές φέρονται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εγκλήματος και να έχουν κυκλώσει το σενάριο της ηλεκτροπληξίας. Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από τις πληροφορίες ότι οι τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο μπάνιο ενώ ήταν μόνη της, με ανοικτό θερμοσίφωνα, καθώς και από το γεγονός ότι ήταν ελάχιστα τα λεπτά που έλειπε ο σύντροφός της.

Ακόμη και οι μαρτυρίες των γειτόνων ενδεχομένως να αποδειχθούν καταλυτικές ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη έπεσε νεκρή στο διαμέρισμά της.

«Ο σύντροφός της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ, ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, τη βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξία. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν “καθαρό” και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στη γειτονιά έχουμε σοκαριστεί», δήλωσε στο ThessToday γνωστή της κοπέλας.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση