ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικός θάνατος - Την δάγκωσε καρχαρίας ενώ προσπαθούσε να σώσει την κόρη της

Το δάγκωμα του καρχαρία προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία στην 26χρονη

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 26χρονη στο Μεξικό όταν δέχθηκε δάγκωμα από καρχαρία στην προσπάθειά της να σώσει την 5χρονη κόρη της.

Σε βίντεο από την παραλία στην οποία σημειώθηκε η τραγωδία έχει καταγραφεί η στιγμή που άλλοι λουόμενοι έχουν βγάλει την Μαρία Φερνάντεζ Μαρτίνεζ Χιμένεζ από την θάλασσα με κάποιον εξ αυτών να φωνάζει «έχασε το πόδι της»

Δείτε το βίντεο

Παρά το γεγονός ότι διασώστες έφτασαν γρήγορα στην περιοχή, η απώλεια του αίματος που είχε υποστεί η 26χρονη αποδείχθηκε μοιραία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η άτυχη 26χρονη μητέρα όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του καρχαρία στα νερά ανοιχτά της παραλίας Μελάκε, έβαλε την κόρη της σε μια σανίδα.

Η άτυχη 26χρονη


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η θανατηφόρα επίθεση του καρχαρία το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτογραμμή την ώρα που ήταν σε εξέλιξη αγώνας κολύμβησης, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε.

Η 26χρονη ήταν σπουδαστής βιολογίας στο πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρα με την διοίκηση του ιδρύματος να εκδίδει ανακοίνωση για τον άδικο θάνατό της.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση