ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικό θάνατο βρήκε οικογένεια στα κατεχόμενα (Pics)

Προσπαθούσαν να σώσουν ο ένας τον άλλο

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα κατεχόμενα, όταν τέσσερα από τα πέντε μέλη μια οικογένειας πνίγηκαν, ενώ είχαν πάει για θαλάσσιο μπάνιο σε περιοχή στον κατεχόμενο Δαυλό Αμμοχώστου.
 
Πρόκειται για τον 48χρονο Ραμαζάν Κατιρτζί, την 40χρονη σύζυγό του Φιλίζ και τα δύο από τα τρία τους παιδιά, την 18χρονη Μερβέ και τον 13χρονο Μέρτ, οι οποίοι πνίγηκαν λόγω της θαλασσοταραχής που επικρατούσε. Ο 12χρονος γιος τους Μπαρίς, ο οποίος επίσης κολυμπούσε στη θάλασσα διασώθηκε από άτομα που προσέτρεξαν στη σκηνή για να βοηθήσουν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ο 32χρονος Οσμάν Γκιοζτάς, ο οποίος έσπευσε για τη διάσωση των μελών της οικογένειας επίσης κινδύνευσε να πνιγεί και μεταφέρθηκε πρώτα στην Αμμόχωστο και ακολούθως σε νοσοκομείο, στην κατεχόμενη Λευκωσία.
 
Θλίψη για την οικογενειακή τραγωδία εξέφρασε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ενώ είπε ότι το «κράτος» θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του 12χρονου παιδιού. Οι κηδείες των τεσσάρων μελών της οικογένειας θα γίνουν την Κυριακή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X