ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία: 30χρονη με κορωνοϊό κράτησε μόλις μία φορά το νεογέννητο μωρό της πριν πεθάνει

Η άτυχη μητέρα είχε εμφανίσει συμπτώματα της Covid-19 περίπου τρεις εβδομάδες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού

Η Κρίστεν ΜακΜάλεν είδε το όνειρό της να γίνει μητέρα να παίρνει σάρκα και οστά στις 27 Ιουλίου, όταν υποβλήθηκε εσπευσμένα σε καισαρική κι έφερε στον κόσμο το μωρό της. Αλλά, όπως λέει η θεία της, πρόλαβε να κρατήσει για μόλις λίγα λεπτά στην αγκαλιά της τη Σάμερ Ρέιν, όπως λένε το βρέφος, προτού τη μεταφέρουν άρον-άρον στη ΜΕΘ της κλινικής.

«Κράτησε τη Σάμερ μόλις για δύο φωτογραφίες», είπε η Μελίσα Σίβερσον. «Τράβηξαν βιαστικά τις φωτογραφίες, ξαναφόρεσε τη μάσκα της κι αμέσως την πήγαν στην εντατική».

Η άτυχη μητέρα είχε εμφανίσει συμπτώματα της Covid-19 περίπου τρεις εβδομάδες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού και αργότερα νοσηλεύτηκε με πνευμονία. Την έστειλαν στο σπίτι της μετά από τέσσερις μέρες, αλλά επέστρεψε δύο 24ωρα αργότερα με έντονη δύσπνοια ανησυχώντας για την υγεία της και εκείνη του μωρού που μεγάλωνε στην κοιλιά της.

Νοσηλευόμενη στην εντατική η ΜακΜάλεν κατάφερε να μιλήσει με τον άνδρα της, Κιθ, και να ξαναδεί το μωρό της μέσω της εφαρμογής βιντεοτηλεφωνίας FaceTime, αλλά η επικοινωνία της με το περιβάλλον διακόπηκε όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή της και διασωληνώθηκε σε αναπνευστήρα. Έσβησε την περασμένη Παρασκευή, προτού προλάβει να δει την κορούλα της να μεγαλώνει.

«Είναι τόσο οδυνηρή η απώλεια της Κρίστεν – συζύγου, μητέρας, εγγονής, ανεψιάς, θείας, φίλης και τόσα ακόμη – που δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτή. Φώτιζε το χώρο με την παρουσία της, όπου βρισκόταν, το γέλιο της ήταν μεταδοτικό και θα μας λείπει πραγματικά κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μας», έγραψε η θεία της σε λογαριασμό GoFundMe.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X