ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγική ιστορία: Παντρεύτηκε και πέθανε λίγα λεπτά μετά

Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, ωστόσο λίγα λεπτά μετά ο ένας δεν θα βρισκόταν πλέον στη ζωή

Παντρευόταν την αδερφή ψυχή της, σε μια όμορφη τελετή, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους. Θα έπρεπε να ήταν η πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Η Johnie Davis μαζί με τον σύζυγό της Toraze, από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, ωστόσο λίγα λεπτά μετά ο ένας δεν θα βρισκόταν πλέον στη ζωή.

«Γύρισε προς το μέρος μου και επαναλάμβανε συνεχώς: ‘δεν μπορώ να αναπνεύσω, ζεσταίνομαι… χρειάζομαι λίγο νερό’» θυμάται η Davis να της λέει ο σύζυγός της.

«Φορούσε κοστούμι και ήταν μια ζεστή μέρα και σκέφτηκα ότι ίσως έπαθε κρίση πανικού. Συνέχισε να μου ζητάει συγγνώμη και να μου λέει πόσο πολύ με αγαπάει, δεν φανταζόμουν ποτέ τι θα συνέβαινε στη συνέχεια» περιγράφει η ίδια.

Στο επόμενο δευτερόλεπτο ο Toraze είχε καταρρεύσει στο έδαφος. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε. «Ήταν τόσο σουρεαλιστικό… μόλις λίγα λεπτά πριν είχαμε ανταλλάξει όρκους, υποσχόμενοι να αγαπάμε ο ένας τον άλλον μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» λέει η Davis.

«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, οι γιατροί με έβαλαν να περιμένω έξω, καθώς προσπαθούσαν να τον κάνουν ανάνηψη. Ήταν 40 οδυνηρά λεπτά πριν μου επιτραπεί να μπω» συνεχίζει να περιγράφει η Davis στην εφημερίδα Sun.

«Τους παρακάλεσα να τον σώσουν»

«Έπαθε καρδιακή ανακοπή στον δρόμο για το νοσοκομείο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν. Οι γιατροί με άφησαν να μπω στο δωμάτιο και τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Τους παρακάλεσα να τον σώσουν, αλλά ο Toraze είχε φύγει» θυμάται.

Η ίδια λέει πως οι τελευταίες της εβδομάδες είναι ένας αγώνας να επανέλθει σε μια κανονικότητα, για χάρη και της μικρής της κόρης, η οποία συνέχεια ρωτάει πού είναι ο μπαμπά της.

«Ήταν η αδελφή ψυχή μου και τη μέρα του γάμου μας ένιωσα η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Τώρα πρέπει να ζήσουμε την υπόλοιπη ζωή μας χωρίς αυτόν».

«Μπορεί να υπήρξα σύζυγός του μονάχα για μία ώρα, ωστόσο θα φροντίσω η μνήμη του να μείνει ζωντανή για μια ζωή» κατέληξε η ίδια.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση