ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας δεν πήγε καλά»

«Η Ιωάννα όμως είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό»

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε σε εκδήλωση του «Make a wish» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12/3) και εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Αννίτα Ναθαναήλ.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στο πρόσφατο χειρουργείο της φίλης της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η τελευταία συνεχίζει να αναρρώνει μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την Εφη Κακαράντζουλα.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τονίζοντας ότι: «Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα όμως είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό».

Η Ιωάννα χρειάστηκε να χειρουργηθεί εκ νέου μετά από επιπλοκές που είχε από την προηγούμενη επέμβαση.

Στο μεταξύ, αναφορικά με το σχόλιο της Αννίτας Ναθαναήλ στο Twitter για τη σχέση του Χρήστου Δάντη με παίκτρια του Survivor, είχε γράψει, ότι δεν θα έπρεπε να διαφημίζεται μία σχέση με τέτοια διαφορά ηλικίας.

Ερωτηθείσα για αυτό, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συμβάν περαιτέρω. Εκείνη τη στιγμή κακώς ενδεχομένως σχολίασα κάτι τέτοιο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανα σκεπτόμενη σαν μάνα. Είμαστε σε μια ελεύθερη κοινωνία κι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που αισθάνεται κι επιθυμεί στην προσωπική του ζωή» και συμπλήρωσε: «Εγώ θα έλεγα στην κόρη μου κάνε ότι θέλεις αλλά μην προάγεις αυτός που εν πάση περιπτώσει είναι δική σου επιλογή» .

Πηγή: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση