ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μακάβριο εύρημα σε πάρκο που οδήγησε στη σύλληψη «κανίβαλου»

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα του υπόπτου με τη βοήθεια των σκύλων τους

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία στο Βερολίνο, η οποία συνέλαβε έναν άντρα ύποπτο για φόνο με σεξουαλικά κίνητρα και για κανιβαλισμό. Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός οστών σε ένα πάρκο στα βόρεια της γερμανικής πρωτεύουσας.

Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα οστά ανήκουν σε έναν 44χρονο άντρα που εξαφανίστηκε πριν από δύο μήνες, σύμφωνα με το BBC.

Σκύλοι της αστυνομίας οδήγησαν τις Αρχές στο διαμέρισμα του υπόπτου στο Βερολίνο, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. Ο ύποπτος φέρεται να είναι ένας 41χρονος καθηγητής μαθηματικών.

Πολίτες που έκαναν βόλτα στο πάρκο βρήκαν τα οστά στις 8 Νοεμβρίου. Αστυνομικός δήλωσε ότι το ένα οστό «ήταν τελείως απαλλαγμένο από σάρκα» και υπήρχαν και άλλες ενδείξεις «που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε σοβαρά ότι ο Stefan T ήταν το θύμα του κανίβαλου».

Ο ύποπτος για τη δολοφονία - Stefan R – είχε επισκεφτεί «διαδικτυακά chatrooms», μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο. Είναι συνηθισμένο στη Γερμανία να μην αποκαλύπτεται το επίθετο σε υποθέσεις που ερευνά η αστυνομία.

Ο Stefan T έφυγε από το διαμέρισμά του το μεσημέρι της 5 Σεπτεμβρίου και αργότερα δηλώθηκε η εξαφάνισή του από τους συγκατοίκους του.

Τα γερμανικά ΜΜΕ συγκρίνουν την υπόθεση με εκείνη του Armin Meiwes, ενός Γερμανού κανίβαλου που φυλακίστηκε το 2006. Όπως διαπιστώθηκε, γνώριζε τα θύματά του μέσω διαδικτυακού chatroom για άτομα που ενδιαφέρονταν για τον κανιβαλισμό.

Πηγή: newsbeast 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X