ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το γυμνό εξώφυλλο της Μελάνια και οι αποκαλυπτικές φωτο που θέλει να ξεχάσει

Το καυτό μοντέλο που έγινε Πρώτη Κυρία

Η Μελάνια Τραμπ είναι η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Πριν γίνει κυρία Τραμπ εργάστηκε ως μοντέλο και οι φωτογραφίες της από εκείνη την περίοδο από τη στιγμή που έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έρχονται ξανά και ξανά στην επιφάνεια.

Αισθησιακά εξώφυλλα, παθιασμένα φιλιά για τις ανάγκες φωτογραφήσεων, ακόμη και διαφημιστικά όπου μεταμορφώνεται σε… πάπια, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των... απαγορευμένων φωτογραφιών της Μελάνια Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16


Η Μελάνια Τραμπ γεννήθηκε στην πόλη Νόβο Μέστο της τότε Γιουγκοσλαβίας (νυν Σλοβενίας) στις 26 Απριλίου του 1970. Το πατρικό της όνομα είναι Κναβς ή επί το γερμανικότερο Κνάους, με το οποίο και έγινε περισσότερο γνωστή ως μοντέλο.

Ξεκίνησε το μόντελινγκ από την ηλικία των 16 ετών και ως τα 18 της είχε υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων του Μιλάνου. Παρότι είχε γραφτεί στο Πανεπιστήμιο της Λιουμπιάνα, παράτησε τις σπουδές της για να κυνηγήσει το… αμερικάνικο όνειρο.

Πριν ακόμη περάσει τον Ατλαντικό, εργάστηκε ως μοντέλο στο Μιλάνο και το Παρίσι. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1996, όπου και καθιερώθηκε στο χώρο, ποζάροντας για το εξώφυλλο περιοδικών όπως το Harper’s Bazaar, το Vanity Fair, το GQ και το Sports Illustrated.

Το πικάντικο εξώφυλλο της Μελάνια Τραμπ για το GQ


Το εξώφυλλο μάλιστα της νυν Πρώτης Κυρίας για το GQ, στο οποίο πόζαρε εντελώς γυμνή το 2000, αποτέλεσε συχνά αντικείμενο σχολιασμών, αφότου η Μελάνια Τραμπ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Η φωτογράφιση έμοιαζε φουτουριστική, ενώ στο εξώφυλλο του περιοδικού έγραφε: «Σεξ στα 30.000 πόδια. Η Μελάνια Κνάους κερδίζει τα αεροπορικά της μίλια».

Η γνωριμία με τον Ντόναλντ Τραμπ και ο γάμος


Το 2000, η Μελάνια Τραμπ είχε ήδη γνωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μόλις χωρίσει από τη δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μαπλς και εμφανιζόταν συχνά δημοσίως με τη νέα του σύντροφο.

Η Μελάνια Τραμπ αρραβωνιάστηκε το 2004 και ένα χρόνο αργότερα, παντρεύτηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ σε μια πολυτελή τελετή στο Πλαμ Μπιτς της Φλόριντα με καλεσμένους σελέμπριτι, αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Σακίλ Ο Νιλ, αλλά και πολιτικούς, όπως ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον μετά της συζύγου του Χίλαρι.

Ωστόσο, πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης, ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ πέρασαν μια περίοδο χώρια, εκεί γύρω στο 2000. Το γεγονός είχε επιβεβαιώσει τότε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ. Ήταν εκείνη την περίοδο που η Μελάνια δέχτηκε να κάνει το αισθησιακό εξώφυλλο για το GQ.

Το φιλί στο στόμα με πυροσβέστη πριν πει το «Ναι» στον Ντόναλντ Τραμπ
Δυο χρόνια αργότερα, η Μελάνια Τραμπ θα εμφανιζόταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Single New York, με θέμα «έρωτας μετά τους δίδυμους Πύργους». Φορώντας λευκή καμπαρτίνα και μακριές δερμάτινες μπότες η Μελάνια Τραμπ φιλούσε παθιασμένα στο στόμα έναν άνδρα με στολή πυροσβέστη.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό αργότερα, ο άνδρας δεν ήταν ένα μοντέλο, αλλά πραγματικός πυροσβέστης, ονόματι Ντάνιελ Τ. Κιν. «Αυτή είναι η Μελάνια Κνάους, το κορίτσι του Ντόναλντ Τραμπ» θυμάται ο Κιν να του λένε από το περιοδικό, όταν του σύστησαν την Μελάνια Τραμπ.

Βίντεο: Το διαφημιστικό της Μελάνια Τραμπ με την πάπια
Από το επαγγελματικό παρελθόν όμως της Μελάνια Τραμπ, έχει ξεχωρίσει και η συμμετοχή της σε μια παράξενη διαφήμιση. Το τηλεοπτικό σποτ για αμερικανική εταιρεία ασφαλειών ζωής, αναπαριστά τον πύργο του Φρανκενστάιν. Στο λίγων δευτερολέπτων κλιπ, η Μελάνια Τραμπ μένει ξαπλωμένη σε ένα ιατρικό κρεβάτι, πριν ο τρελός επιστήμονας περάσει τη φωνή και το μυαλό της σε μια πάπια που βρίσκεται πλάι της.
 

Το 2006, έναν χρόνο μετά το γάμο της με τον Ντόναλντ, η Μελάνια Τραμπ έφερε στον κόσμο τον Μπάρον Γουίλιαμ, πέμπτο παιδί του Αμερικανού προέδρου. Την ίδια χρονιά, η Μελάνια Τραμπ πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα πολίτης.


Πηγή: iefimerida.gr 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X