ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το φρικτό τέλος της Φαίης: Την εξέδιδαν και την χτυπούσαν ανελέητα

Η βίαιη αποβολή στον 8ο μήνα, περιγραφές-ανατριχίλα

Το κατώφλι των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να περάσουν σήμερα, η 59χρονη Μ.Π. μητέρα και η Α.Μ. 23χρονη αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου που είχε βρεθεί δολοφονημένη και τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Μαζί τους και η 57χρονη Π.Τ., που φιλοξενούσε τη νεαρή μητέρα μαζί με τα αλλά τρία παιδιά της, που επίσης συνελήφθη κατόπιν σχετικών ενταλμάτων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, η 57χρονη, κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,

Η 23χρονη αδερφή της Φαίης κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και 59χρονη μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια για το μαρτύριο της Φαίης

Όσον αφορά την αποκάλυψη της αλήθειας, σημαντικές στάθηκαν οι επαναλαμβανόμενες εξετάσεις μαρτύρων που διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, μαζί με τις καταθέσεις μαρτύρων που εργάζονταν  κοντά στη πολυκατοικία -κολαστήριο.

Βάσει αυτών των προσώπων και όσων φέρονται να υποστήριξαν η κακοποίηση της Φαίης ήταν συνεχής και μάλιστα όταν η 57χρονη φέρεται να ωθούσε στην επαιτεία, το θύμα, συνήθιζαν να τη συνοδεύουν η μητέρα αλλά και η αδερφή της.

Χτυπούσε τη Φαίη στη κοιλιά, χοροπηδούσε πάνω της

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «η γυναίκα που την φιλοξενούσε, χτυπούσε την Φαίη στην κοιλιά. Μια από αυτές τις φορές είχε αρχίσει να χοροπηδάει πάνω της.

Η Φαίη είχε νοσηλευτεί πολλές φορές σε νοσοκομείο τραυματισμένη από τους διαδοχικούς ξυλοδαρμούς της.

Ήταν τόσο άσχημη η κατάστασή της πουν δε μπορούσε να μιλήσει. Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Την τυλίξανε με μία κουβέρτα, από το σπίτι της Κυψέλης, και την πέταξαν».

Στυγερή δολοφονία

Αν και η ταυτοποίηση της σορού της καθυστέρησε σημαντικά ως αιτία θανάτου είχε προσδιοριστεί βάσει της νεκροψίας – νεκροτομής το «πνευμονικό οίδημα» και οι «πρόσφατες ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις», ωστόσο τελικά επρόκειτο για στυγερή δολοφονία.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση