ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης για τον Νώντα - «Αν φύγει η λευκή μαγεία…»

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο

«Η σχέση είναι όρθια, έχει αναποδιά ανάμεσά μας» γράφει στις σημειώσεις της η Έφη για τον 40χρονο με τον οποίο είχε εμμονή - Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού είναι προφυλακισμένη η 35χρονη δράστις, η οποία ζήτησε να εργαστεί στο καφενείο


«Αν φύγει η λευκή μαγεία, θα πάνε όλα καλά»... μια από τις φράσεις που εντοπίστηκαν στις χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης Έφης και με την οποία αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, η αρρωστημένη ζήλια που έτρεφε για την Ιωάννα, στην οποία επιτέθηκε με βιτριόλι, καθώς θεωρούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για την εξέλιξη της σχέσης της με τον 40χρονο Νώντα.

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Η δράστις συνδέει, ακόμη, όπως αποδεικνύεται στα γραπτά της, την τύχη της με το... φλιτζάνι.

Η γυναίκα φέρεται μεταξύ άλλων να γράφει ότι αν φύγει αυτή η «λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν (τον Νώντα) πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Σε άλλο σημείωμα γράφει: «Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στο θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει»…

«Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια, για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας», σημειώνει, ακόμη, η Έφη αποδεικνύοτας την εμμονή της με τον 40χρονο άνδρα.

«Με έχει αγχώσει μια γυναίκα» έγραψε η 35χρονης - Ο διάλογος του 2018 στο Facebook

Ιδιόχειρες σημειώσεις ζήλιας από την 35χρονη και ένας διάλογος μέσω Facebook από το 2018 μεταξύ των δύο γυναικών, που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγα 24ωρα, φανερώνει το πώς εξελίχθηκε μία ερωτική ιστορία, σε αστυνομικό θρίλερ. Η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, είχε γράψει σε σημειώσεις ορισμένες σκέψεις της. Στις σημειώσεις αναφέρεται και μία ακόμη γυναίκα, μία μελαχροινή, την οποία επίσης υποπτευόταν ότι συναναστρέφεται με τον άντρα που είχε σχέση.

Όσα έχει γράψει η ίδια, είναι ενδεικτικά της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα. Τις ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης αποκάλυψε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ), ενώ η σημείωση με ημερομηνία 1η Μαρτίου 2019 αναφέρεται στη μελαχροινή γυναίκα.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», φέρεται να γράφει.

Η 35χρονη κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Συνεχίζεται το «δράμα» της Ιωάννας - Τι είπαν οι γιατροί μετά το σημερινό χειρουργείο

Το χειρουργείο της Πέμπτης ήταν μια συνέχεια στο πρόγραμμα που έχει μπει για την αντιμετώπιση των εγκαυμάτων της λένε στο protothema.gr οι γιατροί που παρακολουθούν την Ιωάννα στο Θριάσιο νοσοκομείο, το οποίο αφορούσε συγκεκριμένα τμήματα στο πρόσωπό της και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η μητέρα της Ιωάννας αντιμετωπίζει το δράμα της κόρης της με μεγάλη αξιοπρέπεια, σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι παρακολουθούν νυχθημερόν την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας.

«Κάναμε ένα ακόμα χειρουργείο από τη σειρά των χειρουργείων που έχουμε προγραμματίσει το οποίο αφορούσε την αποκατάσταση του μετώπου, των βλεφάρων και της παρειάς δηλαδή του προσώπου. Έχουν όλα προχωρήσει πολύ καλά μέχρι σήμερα, χωρίς καμία επιπλοκή.

Η αλήθεια είναι ότι είναι μαραθώνιος όλο αυτό, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα - βήμα και ακολουθώντας τους ρυθμούς που μας δείχνει το σώμα της. Αυτό το τεχνητό δέρμα που έχουμε τοποθετήσει εξ αρχής στο πρόσωπό της, εξακολουθεί και υπάρχει και μάλιστα το έχει δεχτεί το σώμα της πολύ καλά. Ανάλογα με το πώς επουλώνονται οι πληγές της, κινούμαστε κι εμείς με τα χειρουργεία» λένε οι γιατροί στο protothema.gr.

«Όταν ξύπνησε η Ιωάννα από το χειρουργείο, ήταν καλά. Η κοπέλα αντέχει, είναι πολύ πειθαρχημένη και συνεργάσιμη. Βέβαια, όπως όλοι οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις, έτσι και η ψυχολογία της Ιωάννας ορισμένες φορές είναι καλή, ενώ κάποιες άλλες φορές είναι άσχημη. Στο πλευρό της είναι καθημερινά οι ψυχολόγοι που τη στηρίζουν και την ενθαρρύνουν γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα με τα χειρουργεία και η κοπέλα αυτή πρέπει να αντέξει ψυχολογικά.

Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της και δεν υπάρχει λόγος να δει αυτές τις εικόνες, διότι δεν θα είναι και οι τελικές. Αυτή τη συμφωνία κάνουμε με όλους τους ασθενείς μας, όπως και με την Ιωάννα και πιστεύω ότι είναι μια έντιμη συμφωνία, διότι δεν χρειάζεται να επιβαρυνθεί η ψυχολογία της. Προφανώς, πολύ αργότερα όταν εξοικειωθεί με τα καινούργια δεδομένα, θα μπορεί να φροντίσει το δέρμα της, αλλά όλα αυτά βήμα-βήμα» προσθέτουν οι γιατροί.

Πηγή :protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X