ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι πραγματικά συνέβη με Μάνο και Ρούλα – Η αλήθεια στο «θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά»

Η πραγματική σχέση του Μάνου με τη Ρούλα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς καθημερινά οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη αναφορικά με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, καθώς για τη σχέση των γονιών πριν επέλθει η οριστική ρήξη στον γάμο τους.

Μετά τις δημοσιοποιήσεις της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ότι Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου τσακώθηκαν σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Πάτρας, με τον Μάνο Δασκαλάκη μάλιστα να λέει ότι ξέρει ότι η σύζυγός του έχει κάνει κακό στα παιδιά τους, ο Γιάννης Κόττας, πρώην δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στο MEGA, διαψεύδει το περιστατικό.

«Τα διαψεύδω όλα. Δεν τσακώθηκαν ποτέ εδώ μπροστά μου. Πάντα όταν μιλάγαμε, ουδέποτε τσακώθηκαν. Διαφορετικές απόψεις μπορεί να αναπτυχθήκαν αλλά δεν τσακώθηκαν ποτέ. Το διαψεύδω».

Γιατί άφησε την υπόθεση

Ο κ. Κόττας εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση.

«Όταν ανέλαβα, τα στοιχεία ήταν τα ίδια ακριβώς στοιχεία. Τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έλεγαν ότι τα παιδιά ‘έφυγαν’ από παθολογικά αίτια, όχι εγκληματική ενέργεια. Έφυγα γιατί διαφώνησα με την τακτική, την υπερέκθεση στα ΜΜΕ».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, στις συναντήσεις που είχε με την κατηγορούμενη, η 33χρονη έδειχνε ότι θέλει να βρεθεί λύση και να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τους θανάτους των παιδιών της.

«Μου το διέψευσε εξαρχής ότι έχει οποιαδήποτε σχέση. Απελπίστηκε από ένα μήνυμα στο social media που έλεγε να συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το σπίτι της».

Η πραγματική σχέση του Μάνου με τη Ρούλα
«Στην αρχή ήταν ορμητική, τη συμβούλευα να κάνει υπομονή και με άκουγε. Δεν επιβαλλόταν στον Μάνο. Τα αγάπαγε τα παιδιά της η Ρούλα».

Σχετικά με την σχέση του ζευγαριού, ο δικηγόρος σημειώνει ότι ήταν αυτή που προέβαλαν και στα ΜΜΕ. «Δεν ήταν ψεύτικη, ήταν αυτό που έδειχναν στα ΜΜΕ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κόττας σημείωσε πως: «δεν υπάρχει στο περιβάλλον του ζεύγους άτομο που να σχετίζεται με ναρκωτικές ουσίες» διαψεύδοντας πληροφορίες που ήθελαν συγγενή της 33χρονης να έχει σχέση με ναρκωτικά.

Την ίδια στιγμή, το μυστήριο με τα κλειδιά του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς συνεχίζεται, με τον δικηγόρο να καταλήγει πως θα πρέπει «να σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας».

 ΠΗΓΗ: In.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X