ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι κάνουν τα στριπτιτζάδικα για να μην κολλήσουν οι χορεύτριες κορωνοϊό

Εξήγησε ένας μάνατζερ τι κάνουν

Εκεί που οι επαφές είναι πολύ στενές, είναι λογικό να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός, με εξαίρεση της εταιρίες που φτιάνουν μάσκες και αντισιπτικά, έχει επηρεάσει αρνητικά όλες τις επιχειρήσεις στον κόσμο, με αποτέλεσμα όλες να ψάχνουν τρόπο για να μειώσουν την... χασούρα.

Εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε τα strip show, όπου είναι στην φύση της δουλειάς οι στενές επαφές που λόγω του COVID-19 υπάρχουν συστάσεις να περιοριστούν.

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν κάποιο κρούσμα εντός των υπαλλήλων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της New York Post.

Όπως ανέφερε ο Bob K. που είναι μάνατζερ στο FlashDancers NYC διεξάγονται δύο καθαρισμοί του χώρου καθημερινά ανάμεσα στις δύο βάρδιες, συμπληρώνοντας: «Κάποιες φοράνε μάσκα, αλλά το κάνουν για πλάκα».

Mάλιστα ξεκαθάρισε πως σε όλο το μαγαζί υπάρχουν απολυμαντικά, όπως συμβαίνει και στο Vivid Cabaret σύμφωνα με τον Luke: «Έχουμε αντισηπτικά σε όλο το μαγαζί, ενώ παίρνουμε προφυλάξεις και για τις επαφές που έχουν οι χορεύτριες εντός και εκτός δουλειάς».

Στο Deja Vu Showgirls της Φλόριντα τώρα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος δίνουν 10.000 μάσκες στους πελάτες και στο Little Darlings 50.000 αντισηπτικά.

Πηγή: Gazzetta.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X