ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τις τελευταίες στιγμές του Μπάμπη

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους αναζητώντας το πραγματικό κίνητρο του φονικού

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, προφανώς τις τοξικολογικές, αλλά και άλλες εξετάσεις αναμένει η ΕΛΑΣ για να έχει μια καλύτερη εικόνα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί ακόμη, όπως δεν έχει βρεθεί ακόμη το όπλο του Μπάμπη με το οποίο έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου και δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι αρχές δεν αποκλείουν ο άτυχος Μπάμπης να έχει πυροβοληθεί με το δικό του όπλο, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί αν και όποτε βρεθεί η καραμπίνα του.

Τον πυροβόλησαν από μπροστά

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, ο Μπάμπης πυροβολήθηκε μία φορά και κατά πρόσωπο, δηλαδή από μπροστά και όχι πισώπλατα όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Εκτιμάται ότι ο ή οι δολοφόνοι τον χτύπησαν με σκάγια για αγριογούρουνα. Τον έπληξαν δέκα περίπου σκάγια στην αριστερή του πλευρά, τα οποία είχαν φορά από πάνω προς τα κάτω και σημείο εξόδου από την πλάτη του άτυχου νεαρού.

Περπάτησαν, δεν προηγήθηκε πάλι τον σκότωσε με έναν πυροβολισμό

Σε ότι αφορά τη νύχτα της άγριας και στυγερής δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ εκτιμάται ότι ο 31χρονος και ο κρεοπώλης άφησαν σε κάποιο σημείο το αμάξι και περπάτησαν ως το σημείο που ο νεαρός δολοφονήθηκε. Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι δεν προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους. Οταν πρωτοείχε συλληφθεί ο κρεοπώλης είχε γίνει μια πρώτη οπτική εξέταση και δεν είχαν εντοπιστεί σημάδια πάλης, εκδορές, χτυπήματα κλπ. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι αν προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους.

Πίστευε ότι τα άγρια ζώα θα εξαφανίσουν τη σορό του Μπάμπη

Στην ΕΛΑΣ εκτιμούν επίσης ότι ο κρεοπώλης δεν φαίνεται να είχε προσπαθήσει να κρύψει τη σορό του Μπάμπη Κούτσικου που βρέθηκε ανάμεσα στις καλαμιές σε ένα μικρό κανάλι. Εκτιμούν ότι ο κρεοπώλης πίστευε ότι θα τον φάνε τα άγρια ζώα της περιοχής και τα ίχνη του θα εξαφανιστούν. Κατά πληροφορίες στην περιοχή υπάρχουν και αγριογούρουνα αλλά και τσακάλια, ενώ η σορός του άτυχου Μπάμπη έφερε δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Με διάταξη του ανακριτή ζητήθηκε χθες να δώσει DNA ο κρεοπώλης προκειμένου προφανώς να γίνει αντιπαραβολή με πιθανά ευρήματα στη σορό του Μπάμπη. Ο 50χρονος θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου στον ανακριτή με τα νέα πλέον δεδομένα μετά την εύρεση της σορού. Άγνωστο παραμένει αν θα επιστρέψει στο Μεσολόγγι για να ανακριθεί ή θα δωθεί εντολή από το Ανθρώοκτονιών να ανακριθεί στην Αθήνα.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους αναζητώντας το πραγματικό κίνητρο του φονικού. Το ενδεχόμενο ο δολοφόνος του Μπάμπη να είχε συνεργό δεν έχει πάντως αποκλειστεί. Οπως δεν έχει αποκλειστεί να υπήρχε κάποιο άτομο που να γνώριζε τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους τόσο για άλλα τυχόν οχήματα που κινήθηκαν στην περιοχή το μοιραίο βράδυ, καθώς και για τα σήματα άλλων κινητών από κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Κρίσιμο στοιχείο που δεν έχει ακόμη ανευρεθεί είναι το κινητό του θύματος.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση