ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τη διέγραψαν μετά τις εκλογές - «Απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν»

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε το παρασκήνιο της διαγραφής της

Τους λόγους για τους οποίους, το κόμμα Σπαρτιάτες προχώρησαν στη διαγραφή της, μία ημέρα μετά τις εκλογές - αν και η ίδια δεν εξελέγη- αποκάλυψε το μοντέλο Δομνίκη Παπαδοπούλου.

Μιλώντας τηλεφωνικά στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως ακραίοι ακροδεξιοί με την ονομασία "Αγνοί Εθνικιστές" έπαιρναν στο κόμμα και απειλούσαν, ώστε να διαγραφεί, αποκαλώντας την μάλιστα "π@@η".

"Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται "Αγνοί Εθνικιστές", έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, "β@@α", "π@@η" ανέφερε αρχικά το μοντέλο, συμπληρώνοντας πως η απομάκρυνσή της έγινε ύστερα από τηλεφωνική τους παρέμβαση: "Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν "πρόβατο” από το ξύλο".

Οι "Αγνοί Εθνικιστές" σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο ΑΝΤ1 ήταν αυτοί που αφού εκφόβισαν το νεαρό μοντέλο να αποσύρει την υποψηφιότητά του εξαιτίας των προκλητικών φωτογραφιών του στα social media, φέρεται να απαίτησαν από τον πρόεδρο των "Σπαρτιατών", Βασίλη Στίγκα, να την απομακρύνουν από το κόμμα, αλλιώς δεν θα έχει την υποστήριξή τους.

"Είχανε μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν", δήλωσε η ίδια.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση