ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη - Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη

Του ζητούσε επίμονα πίσω τα λεφτά που του είχε δανείσει

Σε έναν αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι, με τις ελπίδες να βρεθεί ζωντανός πλέον να λιγοστεύουν κάθε ημέρα που περνά

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν γνώση των ερευνών, υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την εμπλοκή του 50χρονου κρεοπώλη , ο οποίος από την πρώτη στιγμή θεωρείται βασικός ύποπτος, όμως αυτές οι ενδείξεις πρέπει να γίνουν αποδείξεις.

Νέος κύκλος καταθέσεων για την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι

Στελέχη του ανθρωποκτονιών έχουν ανοίξει έναν νέο κύκλο καταθέσεων, καλώντας πρόσωπα από το περιβάλλον του Μπάμπη, δηλαδή νέους μάρτυρες που μέχρι στιγμής δεν είχαν καταθέσει και ενδεχομένως να μπορέσουν να συνεισφέρουν νέα και σημαντικά στοιχεία για τη σχέση μεταξύ του 50χρονου και του 31χρονου και τώρα αλλά και στο παρελθόν.

Του ζητούσε επίμονα πίσω τα λεφτά που του είχε δανείσει

Σημειώνεται ότι και κλιμάκιο των εγκληματολόγων ερευνών βρίσκεται στο Μεσολόγγι , ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται μηνύματα που ανακτήθηκαν μέσω ειδικού λογισμικού, μεταξύ του 31χρονου και του κρεοπώλη στο messenger.

Σε αυτά τα μηνύματα , τα οποία ο 50χρονος είχε διαγράψει , φέρεται ο αγνοούμενος νεαρός να ζητά επιτακτικά τα χρήματα που του είχε δανείσει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για το ποσό των 17.000 ευρώ .

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών πάντως στέκονται πολύ στις αντιφάσεις που φέρεται να έχει πέσει ο 50χρονος , με τα ερωτήματα που προκύπτουν για την στάση του να είναι δεκάδες.

  • Πώς είναι δυνατόν να επικαλείται πως όταν άφησε τον Μπάμπη, έκανε στη συνέχεια χρήση ουσιών με αποτέλεσμα να μην θυμάται που πήγε;
  • Για ποιο λόγο έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο τις επίμαχες ώρες της εξαφάνισης;
  • Γιατί έσβησε τις συνομιλίες που είχε με τον 31χρονο;

Οι έρευνες πάντως έχουν περιοριστεί κυρίως κοντά στη περιοχή που καταγράφηκε από κάμερα της Ιονίας Οδού να περνάει το όχημα του ο κρεοπώλη, καθώς και στη λιμνοθάλασσα.

Σήμερα μάλιστα αναμένεται κατά πάσα πιθανότατα να συνεχίσει τις έρευνες και ο δύτης που μπήκε από την πλευρά της οικογένειας του 31χρονου , σε μια προσπάθεια ανεύρεσης οποιουδήποτε στοιχείου θα βοηθήσει τις έρευνες να πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Οι αστυνομικές Αρχές πάντως βρισκόταν σε ανοικτή επικοινωνία και με τις δικαστικές, καθώς ίσως βρισκόμαστε κοντά σε σημαντικές εξελίξεις.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση