ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θρίλερ» με την δολοφονία της Ειρήνης - «Ξέρουμε πού μένεις... Τα φιλιά μας στην κόρη της»

Καταγγελία από την οικογένεια Λαγούδη για απειλητικά μηνύματα

Οι απειλές ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες μέσω των social media. Όπως ισχυρίζονται τα παιδιά και ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, δέχονται απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με το Star, ένα από αυτά αναφέρει: «Ξέρουμε πού μένεις... Θα μας βρεις μπροστά σου. Τα φιλιά μας στην ανήλικη κόρη της Ειρήνης».

«Να σταματήσεις την έρευνα. Η υπόθεση θα κλείσει και εσείς δεν έπρεπε να κάνετε έρευνα προφανώς. Σας προτείνω να φύγετε στο εξωτερικό», είναι, επίσης, ένα από τα απειλητικά μηνύματα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ενημερωθεί από την οικογένεια για τα απειλητικά μηνύματα ενώ η υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.

«Μας εκφοβίζουν γιατί προφανώς φαίνεται να είναι στημένες εγκληματικές ομάδες οι οποίες προσδοκούν, με δόλιους τρόπους, με πλαστογραφίες, με απειλές, να καταρρίψουν την υπόθεση και μέσω αυτής της ψυχολογικής πίεσης να σταματήσουμε την έρευνά μας», λέει ο Γιώργος Λαγούδης, αδερφός της Ειρήνης.

«Κάποιοι κρύβονται από πίσω και μάλιστα δίνουν και στοιχεία της δικογραφίας. Προφανώς θέλουν να ζητήσουν χρήματα. Δεν ξέρω τι παράνοια κρύβεται από πίσω τους. Οι απειλές είναι συγκεκριμένες, είναι στοχευμένες και είναι πολλές», τονίζει μιλώντας στο Star.

«Μεγάλο κίνδυνο βλέπω διότι ένα θα σας πω και μόνο... Έφθασαν στο σημείο... Το θράσος... Να μου πούνε ότι θα μας βρεις έξω από το σπίτι σου. Καταλαβαίνεις για τι τραγικά πράγματα μιλάμε; Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακραίοι... Τι κρύβεται από πίσω θα το δούμε. Έφτασαν το Γενάρη να μου στείλουν άνθρωπο φυλακισμένο για να μου δώσει στοιχεία για την υπόθεση με το ανάλογο αντίτιμο. Προσπαθούν να μου δείξουν ότι αυτοί έχουν τη δύναμη», επισημαίνει.

Πηγή: reader

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X