ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με την 30χρονη - Φρικτά μηνύματα από το κινητό του συντρόφου της

Ελπίζει η μητέρα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της tattoo artist Σάνι Λουκ, που φέρεται να έχει απαχθεί από τη Χαμάς όταν η οργάνωση επιτέθηκε σε μουσικό φεστιβάλ στα σύνορα της Γάζας. Νέα μηνύματα από το κινητό του αγοριού της εγείρουν ανησυχίες ότι και ο ίδιος βρίσκεται στα χέρια των τρομοκρατών.

Σε αποκαλυπτικό άρθρο, η Sun δημοσίευσε μηνύματα του συντρόφου της Σάνι, Οράιον, τα οποία στάλθηκαν στην οικογένειά του μέσω του κινητού του. Ο Οράιον είχε επισκεφθεί το φεστιβάλ μαζί με τη Λουκ και αγνοείται ακόμα μετά την επίθεση των μαχητών της Χαμάς.

Στα ανησυχητικά μηνύματα, τα οποία είναι γραμμένα στα αραβικά, διαβάζει κανείς: «Σας φτύνω, που να σας πάρει ο Θεός. Λευτεριά στην Παλαιστίνη, ελευθερώστε την από τους σιωνιστές».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shani (@shani.louk)

Απελπισμένη η οικογένεια

Ο Οράιον, σύμφωνα με φίλους του, είχε επισκεφθεί το φεστιβάλ με τη Σάνι για να μοιραστεί τα έργα ζωγραφικής του και να παίξει κομμάτια ως DJ.

Η οικογένεια της Σάνι Λουκ, που γεννήθηκε στη Γερμανία, έχει κάνει απελπισμένες εκκλήσεις προς τη γερμανική κυβέρνηση να τους ακούσουν, με τη θεία της 30χρονης να πληροφορεί πως ακόμα δεν έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο.

Ελπίζει η μητέρα

Σύμφωνα με δήλωση της ίδιας της μητέρας, η οικογένεια έχει λάβει πληροφορίες πως η Σάνι παραμένει ζωντανή στα χέρια της Χαμάς, αν και τραυματισμένη σοβαρά στο κεφάλι. «Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο. Και ζητάμε, όχι, απαιτούμε να δράσει γρήγορα η γερμανική κυβέρνηση. Να δράσουν γρήγορα για να πάρουμε τη Σάνι από τη Γάζα», λέει η μητέρα.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση