ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ για τον μικρό Εμίλ - Πώς άνοιξε η γη και τον κατάπιε

Τι ψάχνει η αστυνομία

Μια ύστατη προσπάθεια πραγματοποιούν οι Αρχές σήμερα, ερευνώντας για τελευταία φορά την περιοχή για τον μικρό Εμίλ, που εξαφανίστηκε το Σάββατο, συγκλονίζοντας τη Γαλλία.

Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του μόλις 2,5 ετών αγοριού βρίσκονται σε αδιέξοδο, παρά την πολύ μεγάλη κινητοποίηση προσωπικού και μέσων, καθώς και εθελοντών, μια νέα εξέλιξη έδωσε προς στιγμήν πιθανότητες για νέα στοιχεία στην υπόθεση πο συγκλόνισε τη Γαλλία.

Ο μικρός Εμίλ εξαφανίστηκε ξαφνικά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά του στο σπίτι τους, στην κοινότητα Βερνέ.

Το ύποπτο αυτοκίνητο

Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι αίμα βρέθηκε στο μπροστινό μέρος ενός αυτοκινήτου στο μικρό χωριό των Άλπεων, απ' όπου εξαφανίστηκε το δίχρονο αγόρι πριν από τέσσερις ημέρες. Τα ίχνη στάλθηκαν για επιστημονική ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να συνδέονται με τον μικρό Εμίλ. Ωστόσο, διαπίστωσαν ότι προέρχονταν από ζώο, αναφέρει το CNews.

Η σημερινή έρευνα σε ένα τελευταίο σημείο στην περιοχή είναι πιθανότατα η τελευταία ελπίδα της συντετριμμένης οικογένειάς του ότι μπορεί να βρεθεί, αφού οι ντετέκτιβ ανακοίνωσαν ότι θα εγκαταλείψουν την έρευνα, γράφει η Daily Mail.

Ακόμα «κανένα ίχνος» του Εμίλ

Ο τοπικός εισαγγελέας Ρεμί Αβόν δήλωσε χθες ότι η έρευνα δεν μπορούσε να προχωρήσει περαιτέρω και ότι δεν υπήρχε «κανένα ίχνος» του μικρού αγοριού.

«Οι χωροφύλακες εξέταζαν το ιστορικό της οικογένειας», δήλωσε μια δικαστική πηγή που ασχολείται με την υπόθεση.

Είπε ότι η «φυσική έρευνα» θα τελείωνε επίσημα το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόσθεσε όμως: «Η δικαστική έρευνα για τα αίτια της εξαφάνισης θα συνεχιστεί, ιδίως με την ανάλυση του σημαντικού όγκου πληροφοριών και στοιχείων που συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες».

Είπε ότι εξετάζονται όλες οι πιθανότητες ο Εμίλ να δολοφονήθηκε, να απήχθη ή να ενεπλάκη σε ατύχημα.

«Όλες αυτές οι θεωρίες εξετάζονται», δήλωσε ο Αβόν. «Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί».

Ωστόσο, σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο BFMTV, μια τελευταία επιτόπια έρευνα οργανώθηκε σήμερα στην περιοχή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα, με τη συνδρομή 52 χωροφυλάκων.

Εξονυχιστική έρευνα στη Γαλλία

Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν επίσης ότι το σπίτι των γονέων του Εμίλ στη νότια πόλη Μπουιγιαντίζ, κοντά στη Μασσαλία, ερευνήθηκε από την αστυνομία τη Δευτέρα. Είπε ότι οι γονείς ζούσαν στο σπίτι για ένα χρόνο, μαζί με τον Εμίλ και τη μικρή του αδελφή, η οποία γεννήθηκε φέτος.

«Είναι μια πολύ παραδοσιακή οικογένεια. Οι γονείς είναι παθιασμένοι με την ιερή εκκλησιαστική μουσική».

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι υπήρχαν τουλάχιστον άλλα δέκα μέλη της οικογένειας που έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού τη στιγμή της εξαφάνισης του αγοριού.

Αστυνομική πηγή δήλωσε: «Πραγματοποιούνταν οικογενειακή συγκέντρωση, με πολλούς θείους και θείες του παιδιού, όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων μερικών ανηλίκων. Ο Εμίλ εθεάθη το πρωί του Σαββάτου, μαζί με άλλα παιδιά».

Ο εισαγγελέας δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ιατρικά, μας είπαν ότι πέρα από μια περίοδο 48 ωρών, δεδομένης της νεαρής ηλικίας του παιδιού και της πιθανότητας να στερείται νερό και τροφή με την τρέχουσα ζέστη, η πρόγνωση να είναι ζωντανός είναι πολύ-πολύ περιορισμένη».

Σύμφωνα με τη La Provence, οι αξιωματούχοι ερευνούσαν αν ο Εμίλ θα μπορούσε να είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο ή τρακτέρ και το σώμα του να είχε μεταφερθεί.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση