ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θηλυκός έγκυος καρχαρίας κατασπάραξε τον 23χρονο

Ισχυρισμοί ότι είχε φάει και δύο γυναίκες

Στον πατέρα του θύματος θα παραδώσει η Αίγυπτος τα λείψανα του Ρώσου τουρίστα, που κατασπάραξε προ ημερών καρχαρίας στην παραλία Χουργκάντα.

Ο Γιούρο Ποπόφ θα αποτεφρώσει τα λείψανα του 23χρονου γιου του, Βλαντίμιρ Ποπόφ, που βρέθηκαν στην κοιλιά του καρχαρία τίγρη και θα μεταφέρει την τέφρα του στη Ρωσία μόλις ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

«Η μοίρα του γιου μου είνια τραγική», είπε ο πατέρας σε συνάντηση με Αιγύπτιους αξιωματούχους στη Χουργκάντα. «Ήταν η μοίρα του», πρόσθεσε θρηνώντας.

Ο νεαρός Ρώσος τουρίστας, ειδικός στην Πληροφορική, σκοτώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν τον πλησίασε ένας έγκυος θηλυκός καρχαρίας τίγρης και τον έσυρε κάτω από το νερό, ενώ το θύμα ούρλιαζε «Μπαμπά, σώσε με!».

Ο πατέρας του είπε ότι δεν ρίχνει την ευθύνη στις αιγυπτιακές Αρχές για την επίθεση του καρχαρία στο γιο του, τον οποίο κατασπάραξε ζωντανό. Μια τέτοια τραγωδία «θα μπορούσε να συμβεί παντού», είπε.

Ο ίδιος καρχαρίας πιθανώς είχε σκοτώσει δύο τουρίστριες πέρυσι

Κι αυτό παρά τους ισχυρισμούς ενός Ρώσου υδροβιολόγου ότι ο ίδιος καρχαρίας πιθανώς σκότωσε δύο τουρίστριες τον περασμένο χρόνο.

«Ο πατέρας του θύματος σε συνάντησε με αξιωματούχους της επαρχίας άφησε να εννοηθεί ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά των αιγυπτιακών Αρχών σε σχέση με το περιστατικό που συνέβη με τον γιο του στην Ερυθρά Θάλασσα», μετέδωσε το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass.

Η μητέρα του θύματος, όταν έμαθε την τραγική είδηση του χαμού του γιου της από τον καρχαρία, διακομίστηκε σε νοσοκομείο από την πόλη Μπαλασίκα κοντά στη Μόσχα, όπου διαμένει. Τραγική φιγούρα η μάνα εθεάθη να μεταφέρεται με ασθενοφόρο.

Τα λείψανα του νεαρού Ρώσου θα παραδοθούν σε ειδική εταιρεία, που θα αναλάβει τον επαναπατρισμό τους, μετέδωσε το TASS.

Στο μεταξύ οι αιγυπτιακές Αρχές ανακοίνωσαν ότι ο καρχαρίας θα βαλσαμωθεί και θα εκτεθεί σε μουσείο. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ειδικοί του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Επιστημών και των Αποθεμάτων της Ερυθράς Θάλασσας έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία της ταρίχευσης του καρχαρία.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση