ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θείε το αμάξι σου είναι πολύ βρώμικο, άμα θες να στο πλύνω»

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 11χρονης

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο από τον θείο της, όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος, που είναι εξάδελφος της μητέρας του ανήλικου θύματος, είχε καταδικαστεί το 2020 για τον βιασμό 14χρονης από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ζάκυνθο.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 37χρονος, που σκότωσε την ανήλικη στον Πύργο με χτύπημα από κατσαβίδι στον λαιμό, δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή, καθώς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, λόγω του νόμου ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανήλικη ήταν στο σπίτι του την Κυριακή

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια της 11χρονης Βασιλικής το βράδυ της Κυριακής είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι του 37χρονου κουμπάρου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η 11χρονη του είχε πει: «Το αυτοκίνητό σου, θείε, είναι πολύ βρώμικο, θέλει πλύσιμο, άμα θες να στο πλύνω».

Μετά την επίσκεψη, ο δράστης βγήκε από το σπίτι, βρήκε το παιδί στον δρόμο, το έβαλε στο αυτοκίνητο και φαίνεται να την πήγε στο χωράφι, όπου βρέθηκε νεκρή.

Επιχείρησε να τη βιάσει, ή τη βίασε και τη σκότωσε για να μη μιλήσει;
Εκεί πιθανόν προσπάθησε να τη βιάσει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αλλά το παιδί αντιστάθηκε και το σκότωσε, ή το βίασε, και, φοβούμενος ότι η 11χρονη θα τον αποκαλύψει, τη σκότωσε.

Σημειώνεται ότι ο δράστης μετά την «εξαφάνιση» και τις αναζητήσεις των γονιών έκανε κοινοποίηση στο facebook την ειδοποίηση της εξαφάνισης του AMBER ALERT.

Πηγή: iEfimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X