ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθησαν εννέα χούλιγκαν για τον φόνο Κατσουρή

Από τους 10 που ζητά η Ελλάδα να συλληφθούν

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτη χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στις 7 Αυγούστου.

Από τους 10, των οποίων την έκδοση ζητά η Ελλάδα από την Κροατία, συνελήφθησαν οι 9 εξ’ αυτών από την κροατική αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα jutarnji.hr.

Η παραπάνω ενέργεια των κροατικών αρχών έγινε βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης. Οι πέντε από τους συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στο αρχηγείο της κροατικής αστυνομίας.

Το δέκατο άτομο αναζητείται ακόμη.

«Συλλάβετέ τους και εκδώστε τους στην Ελλάδα!»

«Η Ελλάδα ζητά την έκδοση δέκα ακόμη BBB: Έχουν εκδοθεί και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, ανάμεσά τους και αρχηγοί οπαδών» γράφει η κροατική εφημερίδα Jutarnji List.

Kαι συνεχίζει: «Έφτασε ξαφνικά μια εντολή στο Ζάγκρεμπ από την Αθήνα: «Συλλάβετε αμέσως αυτούς τους ανθρώπους και εκδώστε τους στην Ελλάδα!».

«Συλλάβετε και παραδώστε αυτούς τα Bad Blue Boys σε εμάς». Αυτό αναφέρθηκε στο αίτημα των ελληνικών αρχών με μια λίστα με δέκα ονόματα οπαδών της Ντιναμό τους οποίους οι ελληνικές αρχές υποπτεύονται ότι συμμετείχαν στις ταραχές στην Αθήνα την παραμονή του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League μεταξύ ΑΕΚ και Ντιναμό τον Αύγουστο, κατά τις οποίες σκοτώθηκε ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης, γράφει η Jutarnji list.

«Και τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης έφτασαν στην κροατική δικαιοσύνη, μας επιβεβαιώθηκε ανεπίσημα από πολλές πηγές στο δικαστικό σώμα, αλλά δεν μπορέσαμε να μάθουμε ποιοι είναι στη λίστα των προσώπων για τα οποία ενδιαφέρονται οι ελληνικές αρχές και με τι ακριβώς είναι χρεώνονται», σημειώνει η κροατική εφημερίδα.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση