ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Μεσολόγγι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο κρεοπώλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο και συνελήφθη ο 51χρονος.

Το ένταλμα αναμενόταν από το πρωί, καθώς ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει.

Ο κρεοπώλης κλήθηκε, εχθές το βράδυ, στην αστυνομία για κατάθεση και παρέμεινε στην ασφάλεια όλο το βράδυ. Παρά το ολονύχτιο «μαρκάρισμα», ο άνδρας δεν προχώρησε σε ομολογία.

Στους ισχυρισμούς του κρεοπώλη υπάρχουν αναντιστοιχίες με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, από μαρτυρίες, οπτικό υλικό και τα δεδομένα των κινητών.

Συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη, περίπου 100 άτομα, βρίσκονται έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου. Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου ζητώντας απαντήσεις.

«Πού είναι ο Μπάμπης», φωνάζουν οι συγγενείς του 31χρονου.

Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη

«Nα μιλήσει να πει πού έχε τον Μπάμπη θελω το παιδί μου. Παντού ψάξαμε. απλά να μιλήσει αν εχει λίγη ψυχη μέσα του να πει πού έχει το παιδί μου δεν ζητάω κάτι άλλο», ανέφερε η υπό κατάρρευση μητέρα του Μπάμπη έξω του από το ΑΤ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αδελφή Μπάμπη: Να μας πει πού βρίσκεται, έχουμε τρελαθεί

Η Χριστίνα ,αδερφή του Μπάμπη, μιλώντας στο iefimerida, μετά την εξέλιξη αυτή, ανέφερε: «Είμαστε στην Ασφάλεια, τον έχουν πάνω και μάθαμε ότι συνελήφθη. Εμένα δεν με νοιάζει τι λέει πάνω, από τι στιγμή που δεν έσπασε να πει πού είναι ο Μπάμπης. Έχουμε τρελαθεί».

Σε ότι αφορά το δεύτερο άτομο που ακούγεται ότι φέρεται να βρίσκεται στο ραντάρ της ΕΛ.ΑΣ,, η αδελφή του Μπάμπη ανέφερε: «Ακούμε κι εμείς ότι εξετάζεται ένα δεύτερο άτομο αλλά δεν ξέρουμε ποιο είναι. Αν πάρουμε τη δικογραφία θα μάθουμε περισσότερα. Το θέμα για μας είναι να βρεθεί ο Μπάμπης».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση