ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συναγερμός στην Αυστραλία: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

Αναφορές για θύματα

Σε συνεγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι στο εμπορικό κέντρο Northland στο Πρέστον της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει το χώρο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έως και τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στην επίθεση.

Μαρτυρίες έκαναν λόγο για άτομα που κρατούσαν ματσέτες, ενώ πολλοί ήταν οι επισκέπτες στο εμπορικό κέντρο κλειδώθηκαν μέσα στα καταστήματα μαζί με το προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει ήδη θέσει υπό κράτηση ένα άτομο για το περιστατικό και αναζητά άλλα δύο.

Το περιστατικό έρχεται 13 μήνες αφότου άνδρας μαχαίρωσε θανάσιμα έξι άτομα σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στο παραλιακό προάστιο Μπτόντι του Σίδνεϊ . Άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν στη σπάνια επίθεση, συμπεριλαμβανομένου ενός μωρού εννέα μηνών του οποίου η μητέρα σκοτώθηκε.

Ο 40χρονος δράστης Τζόελ Κάουτσι πυροβολήθηκε θανάσιμα από αστυνομικό όταν προσπάθησε να της επιτεθεί.

Πηγή: Cnn

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση