ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο: «Μακάρι η γυναίκα μου...»

«Θέλω να μην κουκουλωθεί το θέμα, ήταν μια υγιέστατη κοπέλα»

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της 44χρονης από τη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης, η οποία τη Δευτέρα του Πάσχα έκανε το εμβόλιο της Astrazeneca και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Όλο το κουράγιο το βρίσκω για τα παιδιά μου. Η νεκροψία έδειξε ότι έφυγε από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Το θέμα είναι γιατί δημιουργήθηκε. Αν δεν βάζαμε ιατροδικαστή θα μπορούσε το θέμα να προχωρήσει για να δούμε αν ήταν από το εμβόλιο ο θάνατος; Ήταν μια υγιέστατη κοπέλα, πριν καιρό είχε κάνει γενικές εξετάσεις. Πώς βγήκαν αυτά που λένε για παλιό έμφραγμα; Λένε πράγματα που δεν υφίστανται. Λένε ότι 13 Απριλίου είχε κάνει επέμβαση, δεν είχε περάσει ούτε έμφραγμα. Αν είχε προβήματα υγείας θα πήγαινε; Εσείς αν είχατε περάσει τρία εμφράγματα θα πηγαίνατε να κάνετε το Astrazeneca;» είπε ο σύζυγός της Κώστας Γκουγκουλιάνης στο OPEN.

«Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι κράτησαν όργανά της για να κάνουν τοξικολογικές» είπε και συνέχισε: «Το μόνο που θέλω είναι να βγουν τα αποτελέσματα, να μάθει ο κόσμος, να προφυλαχθούμε όλοι μας. Θέλω να προφυλάξω τον κόσμο. Ήταν να κάνω το εμβόλιο και το σταμάτησα, δεν πήγα. Δεν είμαι ούτε αρνητής, ούτε κατά των εμβολιασμών. Καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Αλλά αν πραγματικά το συγκεκριμένο δεν είναι καλό, ας μην γίνεται».

Όπως είπε κανείς, ούτε από την επιτροπή, ούτε από την Πολιτεία, δεν επικοινώνησε μαζί του. «Ήθελε να προστατευτεί, να είναι πιο άνετη, να βλέπει τον πατέρα της, φοβόταν μην κολλήσουν τα παιδιά. Όλοι μας δεν πρέπει να έχουμε μια τέτοια στάση; Ο αγώνας μου είναι αυτός, να ακούσει ο κόσμος, μακάρι να μην είναι από το εμβόλιο. Θέλω να μην κουκουλωθεί το θέμα. Αν έφυγε από το εμβόλιο, ας έφυγε από το εμβόλιο, αλλά να το σταματήσει η κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Γκουγκουλιάνης.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X