ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστικό: 13χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος αγκαλιά με τον σκύλο του

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου

Αν υπάρχει αυτό που λέμε «αγάπη δίχως όρους», τότε η σχέση ενός 13χρονου αγοριού από το Όρεγκον με τον σκύλο του, είναι η απόδειξη αυτής της ρήσης. Ο Wyatt Tofte έχασε τη ζωή του στις πυρκαγιές που πλήττουν την πολιτεία εδώ και ημέρες, όπου κάηκε ζωντανός, έχοντας στην αγκαλιά του τον σκύλο της οικογένειάς του.

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκλονίζει καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το παιδί έτρεξε να μπει σε ένα αυτοκίνητο για να σωθεί, όταν είδε τη φωτιά να πλησιάζει, παίρνοντας μαζί του και τον σκύλο του. Νεκρή βρέθηκε και η 71χρονη γιαγιά του, Peggy Mosso, επίσης απανθρακωμένη σε ένα άλλο αυτοκίνητο.

«Η οικογένειά μας καταστράφηκε από την απώλεια του 13χρονου Wyatt και της αγαπημένης του γιαγιάς Peggy στην πυρκαγιά του Santiam νωρίς το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου. Μετά από μια μακρά αναζήτηση για τον Wyatt, βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο με τον σκύλο του στην αγκαλιά του. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη φωτιά. Η μητέρα του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα σε ολόκληρο το σώμα της», αναφέρει σε δήλωσή της η οικογένεια, καθώς η μητέρα του αγοριού νοσηλεύεται ως σοβαρά εγκαυματίας.

ethnos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X