ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Είδα τους δράστες πριν τον πυροβολήσουν»

Τι αποκάλυψε η γυναίκα που παρατήρησε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ

Σοκάρει μαρτυρία πολίτη στην οποία περιγράφει πως είδε τους δολοφόνους του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ λίγα λεπτά προτού τον σκοτώσουν.

«Είχε βγάλει την μπλούζα του και φορούσε ένα αλεξίσφαιρο, εγώ κοίταξα το κούρεμα του και ήταν εντελώς κουρεμένος, επίσης είδα ότι φορούσε στρατιωτικό παντελόνι και μου φάνηκε παράξενο» είπε η γυναίκα στην μαρτυρία της.

Η γυναίκα λίγα λεπτά πριν από τον θάνατο του γωστού δημοσιογράφου παρατήρησε τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ οι οποίοι τον περίμεναν κοντά στην οικία του προκειμένου να βάλουν μπρος το θανάσιμο σχέδιο τους.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της άγνωστης γυναίκας, η οποία τυχαία περνούσε από το σημείο που είχαν στήσει καρτέρι θανάτου οι δολοφόνοι του γνωστού δημοσιογράφου, παρατήρησε την νευρικότητά τους αλλά και την εμφάνιση τους η οποία της φάνηκε περίεργη.

Όπως η ίδια αναφέρει είδε τους δύο αγνώστους άντρες, τον έναν να φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο και να έχει κοντό κούρεμα και τον άλλο να φοράει στρατιωτικό παντελόνι, κάτι που της φάνηκε παράξενο.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X