ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλόνισε η μάνα της Έμμας: «Πήγε άδικα το παιδί μου»

Ο πατέρας της φοιτήτριας σήκωσε το φέρετρο στους ώμους του

Στα Χανιά πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό στη Θεσσαλονίκη.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» με τη μητέρα της να συγκλονίζει. Ντυμένη στα λευκά η μητέρα της Έμμας έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Δεν ήξερα ότι είχα τόσες πολλές δυνάμεις. Κανένα άλλο παιδί να μην πάει έτσι άδικα. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτή τη χώρα, γιατί το παιδί μου πήγε άδικα και δεν πρέπει να πάει κανένα άλλο παιδί έτσι. Κανένα άλλο παιδί», είπε η μητέρα της Έμμας μιλώντας στο Star.

«Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτή τη χώρα, γιατί το παιδί μου πήγε άδικα και δεν πρέπει να πάει κανένα άλλο παιδί έτσι»

Η νεκρόσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου. Ο πατέρας της Έμμας σήκωσε και αυτός το φέρετρο.

Το τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου φοιτούσε η Έμμα, έστειλε στεφάνι.

«Από μικρή γνώριζα την Έμμα. Ήταν ένα αγαπητό παιδί, από μικρή. Χαρούμενη, ζωντανή, με ζωντάνια μέσα της. Εδώ έχουμε βαφτίσει και την αδερφή της. Ο πατέρας της είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, η μητέρα της είναι πολύ ευγενική. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά της, αλλά όμως στο τέλος οι γονείς έδειξαν το μεγαλείο τους και την αγάπη τους και στον κόσμο, προσφέροντας τα όργανα της. Καλό παράδεισο, να είναι στην αγκαλιά του Θεού, στη γωνιά των αγγέλων» είπε ο ιερέας του χωριού στον Στρατή Λημνιό.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X