ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο 45χρονος συνελήφθη στην Κορινθία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ., και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Η Κεραμέως διέταξε έρευνα για τον παλαιοχριστιανό που δούλευε με τηλεργασία στον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου

Νωρίτερα, η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, ζήτησε τη διερεύνηση της υπόθεσης του 45χρονου παλαιοχριστιανού. «Έχω ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχος προκειμένου να δούμε που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς στον δήμο Ερέτριας - Αμαρύνθου της Εύβοιας ο 45χρονος της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών της Κορίνθου», είπε η υπουργός Εσωτερικών στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η υπουργός, σχετικά με το ότι ο 45χρονος της οικογένειας των Παλαιοχριστινών της Κορίνθου ήταν δημοτικό υπάλληλος του δήμου Ερέτριας- Αμαρύνθου από το 2020 μετά από μετάταξή του, ανέφερε ότι «προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να ενισχύομε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, αλλά ταυτόχρονα η Κυβέρνηση φροντίζει να εποπτεύεται αυστηρά ο τομέας του ανθρώπινου και δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω και στην Βουλή ότι έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο προκειμένου να δούμε ακριβώς και αναλυτικά τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτού του υπαλλήλου , που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση