ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο νοσοκομείο επιβάτες μετά από «σοβαρές αναταράξεις» σε πτήση

Η πτήση με τους 151 επιβάτες και τα 14 μέλη πληρώματος ξεκίνησε από το Μιλάνο και είχε προορισμό την Ατλάντα των ΗΠΑ

Έντεκα άτομα που βρίσκονταν σε πτήση της Delta Airlines μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο την Τρίτη 29 Αυγούστου, αφού αντιμετώπισαν «σοβαρές αναταράξεις» πριν προσγειωθούν στην Ατλάντα, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNN.

Το αεροπλάνο μετέφερε 151 επιβάτες και 14 μέλη του πληρώματος από το Μιλάνο όταν ξεκίνησαν οι αναταράξεις, δήλωσε εκπρόσωπος της Delta. Στους 11 τραυματίες περιλαμβάνονται μέλη του πληρώματος και επιβάτες. Η έκταση των τραυματισμών δεν είναι ακόμα σαφής.

«Τα μέλη της Ομάδας Φροντίδας της Delta κινητοποιούνται για να συνδεθούν με τους πελάτες της πτήσης 175 της Delta, η οποία αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις πριν προσγειωθεί με ασφάλεια στην Ατλάντα την Τρίτη», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η πτήση βρισκόταν περίπου 40 μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις και τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

«Προτεραιότητά μας είναι να φροντίσουμε τους πελάτες μας και το πλήρωμά μας που υπέστησαν τραυματισμούς. Είμαστε ευγνώμονες για τους πρώτους ανταποκριτές που συνάντησαν το αεροσκάφος για να παράσχουν ιατρική φροντίδα και οι οποίοι μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Delta.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση