ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Κω με ντετέκτιβ η μητέρα της Αναστάζια

«Η κόρη μου έχει απαχθεί», ανέφερε σε μέσο στην Πολωνία

Οι έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, συνεχίζονται ενώ η μητέρα της αναμένεται σήμερα στο νησί μαζί με ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να βρουν την νεαρή που αγνοείται.

Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές, εθελοντές και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης «χτενίζουν» την περιοχή για εντοπισμό της 27χρονης, η μητέρα της μαζί με ντεντέκτιβ έφτασε στην Κω, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες ώστε να βρεθεί η κόρη της. Την είδηση έκανε γνωστή ο σύντροφος της 27χρονης ο οποίος χθες ενημέρωνε μέσω facebook το γεγονός και ζητούσε βοήθεια απ’οποιον μπορεί να την προσφέρει.

Πριν από λίγα 24ωρα η μητέρα της 27χρονης σε δηλώσεις της στην πολωνική ιστοσελίδα «tuwroclaw», έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς μίλησε ανοιχτά για απαγωγή. «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, με μια ανάρτησή του πριν λίγες ώρες ο σύντορφης της Αναστάζια έγραψε στο Facebook: «Αύριο με τη μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε για την Αναστάζια. Αν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή ξέρει ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αναζήτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Κάθε ώρα μετράει».

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση