ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη βεράντα είχε χασισόδεντρα και στο σπίτι κοκαΐνη και χάπια

Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα

Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας
Σε κοινή θέα στην βεράντα του σπιτιού του στη Λαμία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,20 μέτρου ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που ενημερώθηκαν για τη μίνι φυτεία!

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν, ενώ στο εσωτερικό του διαμερίσματος βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,7 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,3 γραμμαρίου, οκτώ χάπια φαρμακευτικού σκευάσματος για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στο Ρέθυμνο

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου ένα νεαρό, την στιγμή που πότιζε μία φυτεία με 30 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε στην περιοχή του Μυλοποτάμου. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την χασισοφυτεία μετά από πληροφορίες και την παρακολουθούσαν διακριτικά περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικείο Ρεθύμνης.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση