ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέφανος Χίος: Οι απειλές, ο «σχιστομάτης» δράστης και οι κάμερες ασφαλείας– Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

Τι είπε ο δημοσιογράφος στους αστυνομικούς

Χαμηλού αναστήματος με σχιστά μάτια είναι το πρόσωπο το οποίο προσπάθησε να δολοφονήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση.

Ο δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές και μάλιστα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και ηχογραφημένες συνομιλίες με ανθρώπους που απειλούσαν τον Στέφανο Χίο και οι οποίες εξετάζονται από την αστυνομία. Ο δημοσιογράφος θεωρεί ότι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του έχει να κάνει με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας του, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς έπαιρνε και ο ίδιος μέτρα ενοικιάζοντας αυτοκίνητα για να μη μετακινείται με το ίδιο όχημα.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει με γρήγορες κινήσεις το αυτοκίνητο του Στέφανου να Χίου να πυροβολεί ενώ φαίνεται να ανοίγει η πόρτα του οχήματος και να βγαίνει έξω ο τραυματισμένος δημοσιογράφος. Επίσης σημαντικό στοιχείο στην έρευνα θα παίξει και η σάρωση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των τελευταίων ημερών έτσι ώστε να εντοπιστούν και εκείνοι που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τον απειλούσαν. Όπως προαναφέραμε υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες με τις απειλές που δεχόταν ο δημοσιογράφος.

Ο Στέφανος Χίος παραμένει στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε δωμάτιο της θωρακοχειρουργικής κλινικής φρουρούμενος, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, ενώ από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε να του φέρουν ήταν ο φορητός υπολογιστής του.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X