ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός στο «τελευταίο αντίο» στον Μιχάλη (pics)

Με κίτρινα λουλούδια στα χέρια τον αποχαιρετούν οι φίλοι της ΑΕΚ

ΚΥΠΕ

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, τελέστηκε σήμερα στην Ελευσίνα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή. Ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα (8/8) στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου, παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και εκπροσώπων της ΑΕΚ που κρατούσαν κίτρινα τριαντάφυλλα. Το «παρών» έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Σέρχιο Αραούχο και ο Πέτρος Μάνταλος και επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, οι Τάσος Τσατάλης, Γιάννης Καραλής από τον τομέα επικοινωνίας, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο τεχνικής διευθυντής Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και ο μεταφραστής Πάνος Αναστασόπουλος

Η οικογένεια του εκλιπόντος είχε ζητήσει, αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ». Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετά στεφάνια από πολλούς συνδέσμους της Original, αλλά και από τους οπαδούς της Μαρσέιγ στο οποίο αναγραφόταν «Στον αδελφό μας Μιχάλη» (Anotre frère). Στεφάνι κατέθεσε και ο Α.Σ. Άρης, ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. του Δήμου Ελευσίνας. Μάλιστα η δημοτική αρχή της πόλης ενημέρωσε ότι «... σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσουρή και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη...».

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση