ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό: Η στιγμή που «γαζώνουν» τον Βαγγέλη - Βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Προσοχή σκληρές εικόνες

Στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας η οποία έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Το βίντεο δείχνει τους δράστες, να κατεβαίνουν από ένα αυτοκίνητο, να πλησιάζουν το όχημα του 44χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού και να τον «γαζώνουν» με σφαίρες.

Σημειώνεται ότι, πάνω από 90 σφαίρες από καλάσνικοφ έχουν βρεθεί στον τόπο της μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 44χρονο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν να έπεσαν ακόμα περισσότεροι πυροβολισμοί, προκειμένου οι δράστες να εξασφαλίσουν ότι ο στόχος τους δεν θα γλίτωνε. Ο ακριβής αριθμός θα διευκρινιστεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στον τόπο του εγκλήματος.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν βέβαιο ότι πρόκειται για ακριβό συμβόλαιο θανάτου και εκτιμούν ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο πολεμικά τουφέκια καλάσνικοφ, ενώ δεν αποκλείουν οι δολοφόνοι να άλλαξαν και γεμιστήρες για να αποτελειώσουν τον 44χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το θύμα έφερε βαρύ οπλισμό, αλλά δεν πρόλαβε να τον χρησιμοποιήσει, καθώς οι δράστες είχαν μελετήσει πολύ καλά το σχέδιο τους και δεν αποκλείεται να είχαν κάνει και πρόβες για αυτό δεν του άφησαν περιθώρια αντίδρασης.

Στο αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το πιστόλι του, ένα Glock των 9 χιλιοστών, ενώ στο πορτ μπαγκάζ είχε και ο ίδιος ένα καλάσνικοφ με γεμιστήρες και άγνωστο αριθμό φυσιγγίων.

Πηγή: protothema / Βίντεο από: cnn.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση