ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ - «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή»

Εξομολόγηση από τον γνωστό παρουσιαστή

Σε μια εξομολόγηση προέβη ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» για σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε όταν ήταν νεαρός.

Συγκεκριμένα ανέφερε λίγο διστακτικά: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στην Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα. Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».

Θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα, οι καταγγελίες και οι αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση όπως και αυτές για λεκτική και σωματική βία, έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Μάλιστα, οι αποκαλύψεις που γίνονται, φαίνεται να έδωσαν «δύναμη» και σε θύματα τέτοιων συμπεριφορών και στην Κύπρο, με την αρχή να γίνεται από την Ολυμπιονίκη μας στην σκοποβολή, Άντρη Ελευθερίου.

Να σημειώσουμε ότι η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η οποία παρουσιάζεται από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ασχολείται επί καθημερινής βάσεως με θέματα που σχετίζονται με τέτοιες συμπεριφορές.

Οι δυο παρουσιστές υποδέχτηκαν την Τετάρτη (10/2) στο Πρωινό μέσω Skype τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη για να μιλήσουν επί του θέματος. Τότε, ο παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

Πηγή βίντεο: Tlife

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση