ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ στην Ερμού - Σε ΜΕΘ παραμένει η 22χρονη φοιτήτρια που μαχαιρώθηκε πισώπλατα

Βελτιωμένη η υγεία της

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 22χρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση το μεσημέρι της Παρασκευής από αλλοδαπό άνδρα στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, η 22χρονη έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της και έχει ανακτήσει την επαφή της με το περιβάλλον.

Η νεαρή κοπέλα στάθηκε τυχερή, μέσα στην ατυχία της, καθώς το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της, όπου δέχτηκε τη μαχαιριά από τον Ιρανό δράστη της επίθεσης, φαίνεται πως κατάφερε να την προφυλάξει από τα χειρότερα.

Επίθεση στην Ερμού: Στιγμές πανικού το μεσημέρι της Παρασκευής

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι, την ώρα που η νεαρή κοπέλα κατευθυνόταν στο κατάστημα ρούχων που εργάζεται.

Λίγο πριν η 22χρονη φτάσει στον προορισμό της, ο 42χρονος Ιρανός ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, την προσέγγισε από πίσω και τη μαχαίρωσε δύο φορές στην ωμοπλάτη.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, παρέμεινε στη μέση του δρόμου, κραδαίνοντας το μαχαίρι της επίθεσης, μέχρι που συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

«Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε ο δράστης στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι η 22χρονη είναι «πράκτορας των Γερμανών». Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 42χρονος έφερε γερμανικό διαβατήριο, ενώ έφτασε στην Ελλάδα την προηγουμένη της επίθεσης.

Οι Αρχές αρχικά ερευνούσαν το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να γνωρίζονται και να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά, αλλά και το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας. Πλέον, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που έκανε μια τυχαία επίθεση στον δρόμο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση