ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ στην Ελλάδα: Νεκρό βρέφος - Το χτύπησε η μητέρα του μέχρι θανάτου

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού, που πήγαν το μωρό το νοσοκομείο χωρίς σφυγμό

Εικόνες που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (9.1.2024) στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι παππούδες ενός παιδιού μετέφεραν νεκρό ένα βρέφος 6 μηνών που το είχε σκοτώσει η μητέρα του. Η 37χρονη γυναίκα συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, ο παππούς και η γιαγιά πήγαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση αλλοφροσύνης, με το αγοράκι, παιδί της κόρης τους, στην αγκαλιά τους. Οι παππούδες, όπως αναφέρει το veriotis.gr, ειδοποιήθηκαν από τα μικρά αδέρφια του παιδιού και έσπευσαν στο σπίτι, όπου βρήκαν το παιδί κακοποιημένο. Ο πατέρας του παιδιού φέρεται ότι ήταν απών.

Το μωρό, ήδη από την άφιξή του στο νοσοκομείο, δεν είχε σφυγμό, ενώ δεν εκδήλωσε καμία αντίδραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα στραγγάλισε το παιδί της, το οποίο έφερε και σοβαρά τραύματα. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης που όμως απέβησαν μάταιες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι υποψίες για τον θάνατο του βρέφους στρέφονται στη μητέρα του, η οποία έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα και έχει συλληφθεί.

Ο παππούς και η γιαγιά έλεγαν ότι η κόρη τους είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώ κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η γυναίκα, 37 ετών, κάτοικος Μακροχωρίου και μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Στο Νοσοκομείο βρέθηκε άμεσα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο θα διερευνύσει επακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο αγοράκι έχασε τη ζωή του.

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση