ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ! Πατέρας κατηγορείται για τον βιασμό της δύο μηνών κόρης του

Διακινητής παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται για τον βιασμό της δύο μηνών κόρης του

Ένας 25χρονος, με το όνομα Σαντιάγο έχει κατηγορηθεί για πολλά εγκλήματα στο παρελθόν, αλλά τώρα έρχεται αντιμέτωπος με μια φρικτή κατηγορία, αυτής του βιασμού του δύο μηνών κόρης του.

Ο πατέρας από τη Μαδρίτη είναι γνωστός στην ισπανική αστυνομία για τα εγκλήματα του που σχετίζονται με την διανομή παιδικής πορνογραφίας. Η μητέρα του βρέφους συνελήφθη επίσης με κατηγορίες περί παιδικής πορνογραφίας, αλλά ισχυρίζεται πως δεν ήξερε για την κακοποιητική συμπεριφορά του 25χρονου συντρόφου της.

Σύμφωνα με την Express, η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του άντρα και σοκαρίστηκαν καθώς το μωρό βρέθηκε βρώμικο με γρατζουνιές στο σώμα του, πιθανών από την γάτα της οικογένειας.

Υπήρχαν σκουπίδια διάσπαρτα με τα έπιπλα να είναι γεμάτα στάχτες και ναρκωτικές ουσίες. Το ζευγάρι μοιραζόταν το διαμέρισμα με τον ιδιοκτήτη και έναν άλλο ενοικιαστή, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτά τα δύο άτομα γνώριζαν την κακοποίηση που έπαιρνε μέρος στο σπίτι.

Μετά από ανάλυση του υλικού που κατάσχεσε η αστυνομία, βρέθηκαν τουλάχιστον δύο βίντεο στα οποία ο άντρας επιτέθηκε σεξουαλικά στην κόρη του. Το πρόσωπο του παιδιού δεν φαινόταν, αλλά οι αστυνομικοί μπόρεσαν να το ταυτοποιήσουν επειδή αναγνώρισαν μια καρέκλα και έναν καναπέ που είχαν δει προηγουμένως.

Η αστυνομία βρήκε επίσης συνομιλίες του 25χρονου με άλλους άνδρες όπου μιλούσε σχετικά με τον βιασμό του βρέφους.

ΠΗΓΗ: reader.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση